Beauty tipy

Každá z nás chce byť pekná, aj keď nenosí make-up. Niekedy stačí naozaj málo na to, aby si pôsobila krásne a upravene. Toto sú beauty tipy, vďaka ktorým budeš vyzerať ako princezná a tvoje telo bude žiariť. 

Chceš pôsobiť neodolateľne, no zároveň prirodzene? O týchto skrášľovacích tipoch si zrejme ani len netušila.

Objemné vlny bez kulmy

Ak patríš medzi ženy, ktoré nepoužívajú žehličku alebo kulmu, no aj napriek tomu chceš mať krásne vlny bez poškodenia, kúp si veľkú natáčku na vlasy. Táto vec sa inak nazýva aj „papiloty bez využitia tepla“.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Garderóbka (@garderobka.pl)

Tvár si umývaj studenou vodou

Teplá voda dokáže pleti značne ublížiť, no dokonca ju aj poriadne vysušiť. Studená voda uzatvára póry, a teda sa ti nebudú zbytočne rozširovať. Okrem iného by si sa mala studenou vodou aj sprchovať, vďaka čomu zlepšíš cirkuláciu krvi. Ak chceš zistiť viac o tom, prečo sa sprchovať a celkovo umývať studenou vodou, klikni na náš článok SEM.

Používaj Gua Sha kameň

Trápi ťa, že tvoja tvár nemá také ostré črty? Vďaka tomuto kameňu sa ti to podarí upraviť. Tento kozmetický prípravok má mnoho benefitov, ako napríklad vyhladenie vrások, odstránenie opuchu a spevnenie kontúr tváre. Okrem toho si vymasíruješ pokožku a budeš sa cítiť ako v raji.

Používaj ružovú vodu

Ja osobne milujem ružovú vodu a ak aj teba trápi suchá pokožka a máš rada sviežu pleť, tento beauty tip by v tvojej rutine nemal chýbať. Ružovú vodu si môžeš nastriekať na tvár ráno, ale aj večer a tvoja tvár bude žiarivá a hydratovaná. Tento prípravok je vhodný aj na zafixovanie make-upu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa PURITY VISION (@purityvision)

Nezabúdaj na SPF

Ak nechceš rýchlo zostarnúť a zničiť si pleť, používaj ochranný faktor. Mnoho žien si myslí, že ak budú používať SPF, nikdy sa neopália, no pravda je taká, že tvár by sa opaľovať ani nemala. Žiarenie UVA je totiž tiež škodlivé a na rozdiel od UVB žiarenia nespôsobuje spálenie, ale preniká hlbšie do našej pokožky, kde čím spôsobuje aj jej predčasné starnutie.

Niektoré beauty tipy ti nemusia sadnúť, ale to je v poriadku. Každá žena má inú textúru pleti a každej sedí niečo iné. Nezabúdaj však na to, že o pleť sa musíš starať už od mladosti.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Beauty