Lela Ceterová a Karlos Vémola
Instagram/karlos_terminator_vemola

Karlos Vémola a Lela Ceterová sú v česko-slovenskom šoubiznise známi najmä kvôli svojmu kontroverznému životu a škandálom v ich vzťahu. Známy český zápasník MMA doma chová hotovú zoologickú záhradu a bývalá playmate je zase výrazná najmä kvôli svojim estetickým úpravám.

Lela partnera včera podporovala na Oktagone a zaspomavovala tak celý svoj Instagram. Na tlačovej konferencii Karlos všetkých prekvapil zaujímavým priznaním o svojej snúbenici.

Ku svadbe sa naozaj schyľuje

Ich talianske manželstvo sleduje celé Česko a Slovensko. Ide o komplikovaný vzťah dvoch snúbencov, ktorým osud nepraje vziať sa. Zasnúbili sa už pred vyše dvoma rokmi, no odvtedy im stále do cesty ku oltáru vstúpila nejaká prekážka. Najprv to bola Karlosova nevera, potom Leline rizikové tehotenstvo a choroba jej otca.

Zdá sa však, že ku „dňu D“ sa už naozaj schyľuje. Iba nedávno prezradili detaily svadby. Karlos šokoval vyjadrením, že keby to všetko nechal na svojej partnerke, nikdy by sa to asi nestalo, tak to radšej zobral do vlastných rúk. Na veľkolepej udalosti uvidíme množstvo kuriozít.

Karlos Vémola a Lela Ceterová na Oktagone

Včera sa konal veľkolepý turnaj bojových športov MMA – Oktagon, kde sa, samozrejme, Karlos Vémola a Lela Ceterová objavili spolu. Známa kráska bola z toho obzvlášť nadšená a zápasníkov súboj prežívala, akoby tam bola prvýkrát. Na jej nadšenú tvár sa môžeš pozrieť po kliknutí SEM. Český športovec sa v klietke objavil so spevákom Marpom.

Na tlačovej konferencii po tejto udalosti bojovník povedal aj niečo, čo vyrazilo dych mnohým novinárom v miestnosti.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News