Instagram/domicibulkova

Veci chce mať podľa seba! Len pred pár dňami televízia Markíza oznámila divákom, že sa na jej obrazovky vracia obľúbená tanečná súťaž Let´s Dance. Po 5 rokoch tak znovu uvidíme, ako sú na tom s pohybom známe osobnosti, ktoré v šou tvoria páry s profesionálnymi tanečníkmi. Prvým odhaleným menom sa stala naša najúspešnejšia tenistka, Dominika Cibulková. Podľa Plusky však bude mať prvenstvo aj v niečom inom.

Je to veľká výzva, na ktorú sa teším, pretože viete, že som veľký bojovník a mám rada výzvy. Úprimne priznávam, že som nikdy netancovala a ani som nemala túto ambíciu, ale keď som videla, aký team ľudí pracuje na tejto show, neváhala som,“ napísala Dominika k príspevku, kde svoju účasť potvrdila.

SLEDUJ náš Facebook a HOT NEWS zo sveta šoubiznisu sa dozvieš medzi prvými! Klikaj >>> TU <<<

Okrem Dominiky sú už známe aj ďalšie mená a zostava je tak kompletná. Tancovať a súťažiť s ňou budú aj Ján Koleník, Adam Bardy, Diana Mórová, Kristína Svarinská, Zuzana Kubovčíková Šebová, Michal Kovačič, Attila Végh, Fero Joke i Aicha z Love Islandu. Moderátorom bude Viktor Vincze a jeho manželka Adela bude sedieť v porote.

Je však možné, že Dominika bude jediná, ktorá si „vydupala“ vlastné podmienky. Uhádneš, na čom trvala?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News