Instagram/lela_ceterova_official

O čo im vlastne ide? Prominentný a kontroverzný česko-slovenský pár na seba púta pozornosť nie príliš dobrým dojmom. MMA zápasník Karlos Vémola a jeho snúbenica, playmate Lela Ceterová, majú doma poriadne rušno. Len v utorok športovec zverejnil video, na ktorom potvrdil, že sa s partnerkou oficiálne rozchádza, pretože mu bola vraj neverná. Portál extra.cz však ale prišiel s inými novinkami.

Opakovať sa tak mal scenár, ktorý dvojica už raz zažila. Po pôrode prvého dieťatka, dcérky menom Lili, sa dnes už 32-ročná slovenská modelka odsťahovala naspäť do Bratislavy, keď prišla na partnerovu neveru. O pár týždňov však už boli opäť spolu a 36-ročný český „Terminátor“ ju dokonca požiadal aj o ruku.

Nasledoval ideálny scenár o ich láske a fanúšikov prekvapili aj druhým bábätkom. No len pár týždňov po tom, čo sa malý Rocky narodil, mala v ich vzťahu opäť nastať nevera. A dráma to bola naozaj poriadna.

SLEDUJ náš Facebook a HOT NEWS zo sveta šoubiznisu sa dozvieš medzi prvými! Klikaj >>> TU <<<

Všude na sociálních sítích chce dávat, že já jsem ten nevěrník, že jí biju a tak dále… Dovedu si představit, že když člověk zjistí, že mu žena spí s jeho dobrým kamarádem, tak facky začnou lítat. Facky dostal jen on, dostal dvě. Ne proto, že spí s mojí ženou, ale proto, že je prase, že si hraje na kamaráda,“ povedal na videu, ktoré neskôr zo sociálnej sieti zmazal. A nie je sa čomu čudovať, keďže vyšlo najavo, že klamal. Čo je horšie, aj Lela teraz popiera isté „fakty“.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News