Dominika Mirgová

Krásna slovenská speváčka Dominika Mirgová rozhodne nezaháľa. Na svojom Instagrame sa pochválila obrovskou novinkou. 

Síce je talentovaná speváčka, nedávno sa vo veľkom riešilo skôr jej súkromie. Dominika Mirgová a jej manžel Peter Zvolenský vyzerali ako idylický pár. O to viac všetkých šokovalo, keď sa prevalila jeho údajná nevera a Domča potvrdila, že problémy vo vzťahu mali už dlhší čas. Napriek všetkému sa však naďalej snažia byť skvelými rodičmi pre ich spoločného syna Peťka.

Mirgová s manželom
zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

V deň, kedy sa to prevalilo, bola Dominika v absolútnom šoku a na chvíľu si dala pauzu od sociálnych sietí. Potom sa však na Instagrame opäť objavila s úsmevom na tvári.

Krátko na to odišla na (pracovnú) dovolenku so synom a rodičmi, kde spojila príjemné s užitočným a zo Zanzibaru prišla s pár časťami nahraného klipu k jej novej piesni.

Dominika Mirgová s rodinou
zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Dominika Mirgová sa pochválila úžasnou novinkou

Iba pár dní po tom, čo sa Dominika Mirgová vrátila na Slovensko, sa pochválila novinkou. Na Instagrame totiž zverejnila príbeh, v ktorom si zaspomínala na jej výhru s raperkou Aless vo Fight Night Challenge. Toto video už má totiž už viac ako milión pozretí.

Pridala k nemu však pár dôležitých viet, ktoré svedčia o tom, že aktuálne pripravuje dokument. Prezradila tak veľké tajomstvo, ktoré určite poteší každého jej fanúšika.

„Ešte príde čas, kedy si toto všetko pripomenieme. Dokument je v najväčšom procese,“ prezradila speváčka na svojej sociálnej sieti.

Dominika Mirgová
zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News