Instagram/lela_ceterova_official

Bolo to celé iba divadlo? Po náročných dňoch plných škandálov a obvinení, sú znova ako dvaja zamilovaní tínedžeri. Zdá sa, že ani kauzy o neverách, či údajná Karlosova agresivita tento známy česko-slovenský pár nedokázali rozdeliť. Profesionálny MMA bojovník Karlos Vémola a jeho snúbenica, playmate Lela Ceterová opäť prekvapili fanúšikov najnovšou fotkou na Instagrame.

Len pred dvoma týždňami spustil 36-ročný „Terminátor“ na svojej sociálnej sieti kauzu, ktorá je, zdá sa, na konci. Svoju snúbenicu, 32-ročnú slovenskú modelku Lelu, obvinil z nevery a oznámil, že toto je ich oficiálny rozchod.

Následne video, v ktorom rozprával o tom, čo sa mu v súkromí deje vymazal a o pár dní sa musel ospravedlniť za to, že krivo obvinil svojho známeho z toho, že ho podozrieval ako milenca svojej partnerky. Všetko sa to malo udiať len pár týždňov po tom, čo mu Lela porodila druhé dieťa.

SLEDUJ náš Facebook a HOT NEWS zo sveta šoubiznisu sa dozvieš medzi prvými! Klikaj >>> TU <<<

Nasledoval jej útek spolu s deťmi z domu, keďže sa prostredníctvom svojej manažérky vyjadrila, že ju mal Karlos zbiť. Pár dní na to vyhlásila, že žiadneho milenca nemala a jej partner je len prehnane žiarlivý. Aj s dvoma deťmi sa vrátila domov, aby sa obaja snažili byť pre malého Rockyho a Lili dobrými rodičmi.

Udobriť sa mali v Dubaji, kam spoločne odleteli, aj napriek tomu, že Karlos vylúčil, že išlo o romantickú dovolenku a povedal, že ho Lela prosila, aby ju so sebou vzal, keďže bola vo veľkom strese. Lenže v minulosti už podobný scenár zažili a tak sa nemôžeme čudovať tomu, čo za informáciu priniesli teraz.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News