Najsmutnejšie rozchody

Rozchody sú situácie, ktoré žiadna z nás nezvláda ľahko. Ak sa s tebou partner rozíde práve vtedy, keď to najmenej čakáš, dokáže ti to zlomiť srdce. Pamätaj, každý smutný koniec má nový začiatok. Ako ale vyzerajú tie najsmutnejšie rozchody? Možno napokon zistíš, že si nedopadla až tak zle.

Toto sú 4 najsmutnejšie rozchody, ktoré neskutočne bolia a dostať sa z nich môže trvať aj roky. Nezabúdaj však na to, že v ťažkých chvíľach nikdy nie si sama a vždy sa môžeš obrátiť na svoje kamarátky či rodinu.

Rozchody, keď stále milujeme

Poznáš ten pocit, keď niekoho neskutočne miluješ, no vieš že najlepšie riešenie je odchod? Takéto rozchody bolia najviac, pretože ten druhý je pre nás „celým vesmírom“, no iná cesta už neexistuje. Opustiť niekoho, koho milujeme, nie je jednoduché, avšak iná cesta nie je.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Už ťa nemiluje

Láska vyprchala a nedá sa s tým už nič urobiť. Jednoducho ťa nemiluje a tebe neostáva nič iné, iba prijať fakt, že sa musíš pohnúť ďalej. Zamilovanosť sa nedá vynútiť a keď sa tvoje a partnerove cesty nezhodujú, musíte ísť od seba. Ak ti povedal, že ťa nemiluje, tak ťa skutočne nemiluje.

Do vzťahu prišla nevera

Silná žena je presne taká, ktorá pozbiera všetku svoju energiu na odchod od partnera, ktorý ju zradil. Prijať fakt, že ťa dotyčný podviedol neskutočne bolí, no odísť od neho chce silu a veľké premáhanie. Najsmutnejšie je, keď nás frajer zradí vo chvíli, kedy to najmenej čakáme.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Rozchody v dlhodobých vzťahoch

Keď sa rozpadne vzťah, ktorý trval viac ako 3 roky, môžeme stratiť aj kus seba, pretože si s tým človekom bola maximálne prepojená. Zvykať si na nový život bez milovanej polovičky nie je jednoduchý, no malými krokmi sa bez neho naučíš fungovať.

Pamätaj, všetko má svoje dôvody. Aj zlé chvíle, ktoré aktuálne prežívaš, sa časom obrátia na dobré. Každá bolesť raz pominie, len musíš byť trpezlivá. Ako prekonať rozchod a dostať sa z neho čo najrýchlejšie? To sa dočítaš v našom článku TU.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating