Expl0ited a Naty Kerny
Instagram/expl0ited_/natykerny

YouTuber Expl0ited v stories na svojom Instagrame zverejnil zaujímavú fotku. Bozkáva sa na nej so svojou priateľkou. Kto si po Kristíne Svarinskej získal jeho srdce?

YouTuber Expl0ited je na Slovensku známy najmä vďaka svojim vtipným videám. Je o ňom známe aj to, že kedysi tvoril jeden z najkrajších a najstabilnejších párov s kolegyňou z brandže, Momou. Celý šoubiznis preto šokovalo, keď sa rozišli. Práve pred pár mesiacmi si však 5 rokov po konci ich vzťahu posielali odkazy cez internet.

Nie je tomu tak dávno, čo Expl0ited mal ďalší verejný vzťah. Zaľúbil sa do o niekoľko rokov staršej herečky Kristíny Svarinskej. Po pár mesiacoch sa však rozišli.

Expl0ited je znovu zamilovaný

Hovorí sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Práve v nedávnej kauze, kedy si YouTuber a jeho expartnerka Moma posielali odkazy, bola zakomponovaná aj influencerka Natália Körnerová alias Naty Kerny.

„Keď má tvoja najlepšia kamoška tak rada tvojho frajera, až sa s ním dá dokopy po tom, ako sa rozídete,“ uviedla Moma vtedy v jednom zo svojich videí na sociálnej sieti. Expl0 na to reagoval.

A síce vtedy nebolo jasné, či sa naozaj jedná o Naty Kerny, teraz to YouTuber a influencerka potvrdili prostredníctvom príspevku na Instagrame. V stories totiž zverejnili spoločnú fotku. Expl0 na nej drží svoju priateľku na rukách a bozkávajú sa. Brunetka mu týmto príspevkom zagratulovala k narodeninám a tiež tak odhalili, že tvoria pár.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Kornerova (@natykerny)

Čo povieš na nový párik nášho šoubiznisu?

Zdroj: Instagram/expl0ited_

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News