Ak si zaľúbená a plánuješ spraviť prvý krok, povieme ti, ako postupovať

Pravdepodobne sme všetky už aspoň raz zahoreli láskou k niekomu. A možno si zamilovaná práve dnes, v tejto chvíli, a premýšľaš nad tým, čo robiť. Čakať naňho, kým sa rozhýbe? Spraviť prvý krok? A ak áno, ako na to?

Určite sa všetky zhodneme na jednom. Byť zaľúbená až po uši, no zároveň nevedieť, ako to cíti druhá strana, je ubíjajúce. Avšak nezúfaj. Zostavili sme pre teba spolu s odborníkmi niekoľkobodový návod, ako postupovať. Poradíme ti, ako zistíš, čo cíti tvoj milovaný, ale aj to, ako ho zbalíš.

Skôr, ako spravíš prvý krok, zisti, či sa mu páčiš

Určite sa budeš cítiť pokojnejšie a istejšie, ak sa utvrdíš pred tvojím prvým krokom, o jeho citoch. Nemusí ti hneď vyznať lásku, avšak isté signály ho môžu prezradiť. Pamätaj, že správanie a reč tela ti dokáže odhaliť viac, než akékoľvek slová.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating