Láska
Pexels/Jonathan Borba/Thượng Nguyễn97

Zamilovať sa túži každá jedna žena. Ani láska však nie je vždy ružová a dochádza v nej aj k nezhodám. Maj na mysli, že týchto 5 vecí za rozchod naozaj nestojí.

My ženy milujeme romantické filmy a často tužíme po rovnakých chvíľach lásky aj v našom súkromí. Maj na mysli, že to nie je realita a ide len o vymyslený príbeh. Aj keď toto vo filmoch často nevidíš, nezúfaj. V zdravom vzťahu je to normálne.

Sem-tam sa pohádate

Áno, hádky určte zďaleka nie sú príjemnými, avšak vo vzťahu sú skutočne normálne. To, že na niektoré veci nemáte rovnaký názor alebo neviete nájsť spoločnú reč, neznamená koniec sveta. Samozrejme, nie je vôbec zdravé hádať sa každý deň, avšak raz za čas k tomu dôjde skutočne v každom vzťahu. Podstatné je komunikovať.

Muž a žena hádka
zdroj: Pexels/RDNE Stock project

Tvoja láska trávi čas s kamarátmi

Svojho frajera by si si nemala „pripútať na vôdzku“ a nepustiť ho von či na párty s dlhoročnými kamarátmi. Maj na mysli, že chlapi bývajú ako malé deti a takéto odviazanie aspoň raz za čas potrebujú. Všetko je to o dôvere, preto mu nerob scény ani kvôli pivu s kamošmi. Priateliek by si sa kvôli láske nemala vzdať ani ty. Nestrať tiež TIETO veci.

Aké ďalšie veci nestoja za tvoje uplakané oči či prebdené noci?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating