Tereza Bizíková a Marek Fašiang s dcérkou
Instagram/marekfasiang/marekfasiang

Podľa najnovšieho príspevku v stories na Instagrame sa zdá, že Tereza Bizíková už nie je single. Kto si získal jej srdce po rozchode s Marekom Fašiangom? Tieto zábery môžu svedčať za všetko.

V strede decembra 2023 vyšlo na povrch, že jeden z najkrajších párov v našom šoubiznise sa rozišiel. Tereza Bizíková a Marek Fašiang si po avizovanej kríze vo vzťahu dali zbohom.

Napriek tomu, že to pre nich nebolo ľahké, obaja sa snažia byť dobrými rodičmi pre ich spoločnú dcérku Olíviu. Starajú sa o ňu striedavo, no z času na čas trávia čas aj ako rodina. Zobrali ju na lyžovačku a oslávili spolu meniny.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa TEREZA B. (@bizikova_tereza)

Má Tereza Bizíková novú lásku?

Od oznámenia rozchodu Mareka a Terezy čoskoro uplynie 8 mesiacov. Za ten čas už obaja boli spájaní s novými ľuďmi. Známy herec a moderátor sa však vyjadril, že na hľadanie novej lásky popri starostlivosti o dcérku a práci ani nemá čas.

Tereza Bizíková si za Mareka Fašianga mala nájsť náhradu krátko potom, čo oznámili krízu vo vzťahu. Tvrdil to vtedy nemenovaný zdroj pre slovenský denník. To sa však nepotvrdilo a krásna modelka to niekoľkokrát vyvrátila.

Podľa najnovšieho príspevku, ktorý pridala do stories na Instagrame, sa však zdá, že je opäť zamilovaná. Zverejnila tam totiž 6 fotiek, ktoré na svoju sociálnu sieť pridala v júli a tým sa s ním „rozlúčila“. Na jednej z nich je vidno, ako sa s niekým drží za ruku. Vyzerá to tak, že ide o muža. No nie je jasné, či je to naozaj jej nový priateľ.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa TEREZA B. (@bizikova_tereza)

Tak čo myslíš, kto si po rozchode s Marekom ukradol Terezino srdce?

Zdroj: Instagram/bizikova_tereza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News