Tereza Bizíková

Tereza Bizíková sa v stories na Instagrame pochválila neuveriteľnou zmenou imidžu. Kadernícky salón, ktorý navštívila, na sociálnej sieti zverejnil video, v ktorom modelka predvádza svoje nové vlasy. Je to ešte vôbec ona?

Tereza Bizíková a Marek Fašiang kedysi patrili medzi najkrajšie páry slovenského šoubiznisu. Preto nás takmer pred rokom šokoval ich rozchod. Spája ich už len dcérka Olívia, pre ktorú sa ale snažia byť tými najlepšími rodičmi. Starajú sa o ňu striedavo a párkrát už trávili čas ako kompletná rodina.

Medzi exsnúbencami nie je žiadna krivda a vychádzajú spolu viac než dobre. Sama Tereza prednedávnom priznala, že hoci to bolo ťažké a stále jej Marek nie je ľahostajný, je rada, že majú perfektný kamarátsko-rodičovský vzťah.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Fasiang (@marekfasiang)

Hoci sa už niekoľkokrát povrávalo, že známy herec a modelka majú opäť randiť s inými ľuďmi, obaja to vyvrátili.

Tereza dokonca na konci minulého roka zmenila imidž. Hovorí sa, že keď sa žena rozhodne pre úpravu účesu, chce sa niekomu páčiť a v jej živote je nový muž. Alebo dáva hrubú čiaru za predošlými udalosťami. Modelka však sama neskôr priznala, že táto povedačka v jej prípade nie je pravdivá. Rovnako tak uviedla, že nie je znovu zamilovaná, keď sa rozhodla pre zmenu životného štýlu a na Instagrame zverejnila príspevky z fitka.

Tereza Bizíková prekvapila poriadnou premenou

Teraz sa na svojej sociálnej sieti pochválila obrovskou zmenou účesu. Z krásnej brunetky je teraz blondínka. Jej premena v salóne trvala neuveriteľných 5 hodín a sama musíš uznať, že sa naozaj vydarila. Tereza Bizíková je doslova nová žena.

Tak čo, páči sa ti jej nový imidž?

Zdroj: Instagram/bizikova_tereza, Instagram/veronika_tanczos_labella_hair

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News