Lucia Hrušková alias LucyPug

Po návrate na Slovensko sa rozhodla pre zmenu imidžu. Slovenská influencerka Lucia Hrušková, známa pod prezývkou LucyPug, sa pochválila novým účesom. Na Instagrame sa s fanúšikmi podelila o svoj najnovší nápad, za ktorý si vyslúžila množstvo komplimentov.

27-ročná Lucy patrí k najsledovanejším slovenským influencerkám. Začala s videami na YouTube, keď ju k tomu v tom čase inšpiroval jej bývalý partner, Daniel Sebastián Štrauch, známy ako Gogo. Dvojica si po dlhodobom vzťahu dala zbohom v roku 2021. Zatiaľ čo on už má za sebou ďalší rozchod, ona našla šťastie u športovca, ktorý nie je z influencerského „sveta“.

Lucia Hrušková alias LucyPug
zdroj: Instagram/lucypug

LucyPug je veľkou inšpiráciou

Nového partnera držala v tajnosti niekoľko mesiacov, no nakoniec sa o svoju lásku podelila aj s fanúšikmi na sociálnej sieti, keď s ním zverejnila prvú oficiálnu fotografiu. Aj tento muž sa volá Daniel a dvojica si spolu užíva každú možnú chvíľu. Ich vášňou je cestovanie a spoločne navštívili už niekoľko krajín. Len pred pár dňami sa vrátili z Bali, kde strávili takmer mesiac.

Prvé dni doma využila aj na návštevu svojej kaderníčky a tentokrát sa rozhodla vyskúšať ofinu.

Lucia Hrušková alias LucyPug
zdroj: Instagram/lucypug

Nikdy nehovor nikdy,“ napísala k fotke, ktorú postla na svoju sociálnu sieť. V príbehu zase uviedla, že život je zmena. Čo hovoríš, pristane jej tento účes viac?

Zdroj: Instagram/lucypug

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News