Zuzana Plačková

Vždy túžila po vlastnej rodinke a jej najväčší sen sa stal skutočnosťou. Pri jednom bábätku však influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková ostať asi neplánuje. Na svojom Instagrame sa fanúšikom zdôverila s tým, že rok 2023 by jej mohol priniesť druhé dieťatko.

31-ročná kráľovná slovenského Instagramu má za sebou azda ten najkrajší rok. Po tom, čo si splnila všetky materiálne sny, túžila už iba po bábätku, ktoré začiatkom septembra svojmu manželovi Renému porodila. Chlapček menom Dion by však už čoskoro mohol byť i starším bračekom.

Zuzana Plačková
zdroj: Instagram/queen.plackova

Zuzana Plačková túži po druhom

Obaja manželia majú súrodencov, pričom Zuzana sa rada na sociálnej sieti pochváli aj svojimi neterkami. Zrejme preto chce bračeka či sestričku dopriať aj svojmu dieťatku. Na Instagrame najnovšie ukázala lampión šťastia, ktorý do neba vypustila 1. januára 2021. Na ňom stálo želanie, ktoré im malo priniesť do života „bejby“, čo sa aj splnilo.

2021 som otehotnela, 2022 som porodila Dionka, 2023 by som mohla znovu otehotnieť,“ napísala k tejto spomienke. Verejne tak dala najavo, že v tomto novom roku by si želala počať druhé bábätko a zväčšiť tak svoju rodinu. Fanúšikovia jej v tom rozhodne držia palce. Možno už čoskoro postne dojímavé video, ako to urobila aj pri prvom tehotenstve.

Zuzana Plačková Instagram
zdroj: Instagram/queen.plackova

Zdroj: Instagram/queen.plackova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News