dlhé nechty a zmrzlina

Nie sú vecou, ktorú by si si na žene alebo mužovi všimla ako prvú, ale tvoria dosť podstatnú zložku celkového vzhľadu. Dlhé nechty. Zaujímaš sa o ne? Robíš si manikúru sama a chceš, aby bola čo najkrajšia? Tieto 4 veci dokážu nechtom pomôcť najviac.

Už sa viac nebudeš musieť za svoje nechty hanbiť. Rásť budú ako divé každý týždeň a pevné budú ako skala. Vôbec si nebudeš musieť robiť starosti s tým, čo zase budeš robiť, ak sa ti zlomia. To sa po pár týždňoch nebude stávať.

Základ tvorí zdravá strava

Je ti to asi úplne jasné. Ak budeš jesť samé polotovary a fastfoody, hviezda z teba nebude. Slabé a polámané nechty môžu signalizovať aj to, že by si mala popracovať na svojom jedálničku.

Keď do neho zaradíš viac mlieka, maku, mäsa, vajíčok, tak uvidíš zázrak. Tvoje nechty budú silné a pevné, lebo budú dostávať konečne správnu dávku vápnika.

zdroj: YouTube/ Tanya Chaudhary, Instagram/vino_and_varnish

Nezanedbávaj pitný režim

Avšak, aj pitný režim môže pôsobiť na zdravie nechtov. Pokiaľ ich chceš mať vyživené a bez bielych škvŕn, mala by si piť minimálne dva litre vody a nanášať na ne rôzne oleje či krémy, ktoré sú určené presne na nechty. Vďaka týmto pomôckam ich budeš mať dlhé a nebudú sa lámať.

Letná manikúra
zdroj: Instagram/nailart_by_lelee

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieBeauty