Dvojica si pozerá do očí a žena drží balóny
Pexels/Anna Pou

Leto je podľa mnohých ľudí najlepším ročným obdobím. Aj ty si to myslíš? Jeho jedinou nevýhodou je to, že sa počas neho extrémne potíš a nemôžeš to zastaviť. Milovanie v lete je tak náročnejšie a mala by si voliť najmä polohy v stoji, v ktorých sa budete menej potiť.

Odzadu a postojačky

Najlepšia poloha na leto je rozhodne táto, lebo sa pri nej namáhaš najmenej zo všetkých. Keď zvolíš odzadu a postojačky, potešíš tým aj priateľa. Milovanie je rýchle, bez zbytočných rušivých elementov a dostatočne uspokojí všetky chúťky. Chlap sa navyše v tejto polohe bude cítiť ako kráľ, lebo ťa môže oprieť o stenu a zobrať si ťa kdekoľvek, keď na to dostanete obaja chuť.

Vo vode

Milovanie v lete má svoju výhodu v tom, že ho môžeš vykonávať aj v mori, v jazere či v bazéne. Na dovolenke je čas na intímnosti málokedy, lebo máte veľa práce s výletmi, kúpaním sa a ochutnávaním lokálneho jedla. Avšak, keď budete v mori, môže sa s tebou tvoj priateľ pomilovať vo vode a vôbec sa nespotíte. Ak budete mať šťastie, užijete si vášnivé hry dokonca aj v súkromí a bez ľudí.

V objatí prírody

Slovenská dovolenka je slušná aj niekde v horách. Namiesto horúceho slnka si užiješ príjemný vánok, turistiku a oddych vo wellness centre. Pokiaľ sa nebrániš milovaniu vonku, partner sa na teba môže vrhnúť na prechádzke. Keď budeš opretá o strom, nebudeš sa potiť tak veľmi, ako keby ste boli na pikniku a milovali sa na deke.

Milovanie v lete je naozaj komplikované, preto vyberaj polohu rozumne. Ak ťa z týchto žiadna nezaujala, vyskúšaj sa s priateľom pomilovať v aute pri zapnutej klimatizácii. V tomto článku nájdeš tipy a triky na to, ako to zvládneš veľmi jednoducho.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating