Pár v lese
Pexels/Максим

Druhým sa radí najlepšie, nie je tak? Keď vidíš, ako sa tvoja kamarátka vo vzťahu trápi, povieš jej, aby sa s priateľom rozišla. Prečo je to teda také ťažké v tvojom prípade? Byť v nešťastnom vzťahu naozaj nie je výhra.

Keď ti fyzicky či psychicky ubližuje a trápi ťa. Žiadna žena si nezaslúži, aby bola bitá a jej telo či dušu zdobili modriny.

S partnerom by si sa mala rozlúčiť aj vtedy, ak ťa podviedol a nevieš mu to odpustiť. Pokiaľ na to stále myslíš a máš pred očami to, čo urobil, rozíď sa s ním. Nikdy by si sa cez to nepreniesla.

Žena a muž v objatí na poli
zdroj: Pexels/Alexandra Vasina

S priateľom by si sa mala rozísť aj vtedy, keď ti opakovane klame a zatajuje ti pravdu. O čom je vzťah, ak v ňom nie je človek úprimný? Takýto vzťah nestojí za veľa, pretože by si žila v neustálom strachu a neistote. Dôvera je základný pilier partnerstva.

Ak to nie je šťastný vzťah, mala by si sa s priateľom rozísť

S partnerom by si sa mala rozlúčiť aj vtedy, keď nie si vo vzťahu šťastná. V tomto článku si si mohla prečítať múdrosť, ktorá hovorí, že je lepšie byť šťastne single, ako by si mala byť nešťastne zadaná.

Je to pravda, preto by si svoje trápenie nemala predlžovať. Odíď z neho hneď, akonáhle pocítiš, že šťastie a láska vyprchali. Občas sa dajú problémy vyriešiť komunikáciou a otvorenosťou, no v prípade, že si to už skúšala niekoľkokrát a nič nepomohlo, navrhni rozchod.

Čím dlhšie by si túto udalosť odkladala, tým viac by si vo vzťahu trpela a bolelo by to. Nie si na tomto svete pre to, aby si ho prežila v nešťastnom vzťahu, no nie? Nezaslúžiš si bezhraničnú lásku a osobu, ktorá ťa bude milovať každý deň? Samozrejme, že áno. Preto sa snaž o to, aby to tak bolo.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating