Instagram/karinnettmom

Pred fanúšikmi nikdy nič netajila. Vždy pravdovravnú Karin si mnohí pamätajú najmä ako účastníčku reality šou Farma. Presne tam so totiž vtedy ešte ako blondínka objavila v 10. sérii. Odvtedy sa toho veľa zmenilo. Dnes je z nej úspešná podnikateľka a influencerka, ktorá je aktuálne čerstvou mamičkou dcérky menom Melissa.

Tesne pred tým, než sa jej narodila dcérka, sa stihla vydať za svojho partnera, Mareka Hegedüsa. Aj keď sú spolu len 2 roky, zdá sa, že sa ako dvojica naozaj našli. Zo svojho súkromia pridáva na Instagram príspevky nie len o tom peknom, ale nemá problém zdieľať aj keď nie je všetko ružové.

Po Farme sa v jej živote toho veľa zmenilo. Okrem manžela a bábätka jej pribudli aj väčšie prednosti, ktoré si nechala vylepšiť na klinike a takisto zmenila farbu vlasov na tmavú. Nedávno zverejnili svoje staré fotky. Ukázala tak, ako vyzerala pred viacerými rokmi, ešte skôr, než prešla rôznymi estetickými úpravami. Na jednom z jej dvoch profilov na sociálnej sieti Instagram dala možnosť fanúšikom určiť, aké fotky z jej archívu by chceli vidieť.

Žiadosti padli na časy, kedy mala len 15 rokov či zábery predtým, než si dala zväčšiť pery. A úprimná Karin nemala problém splniť im želanie. Pozri sa, ako v minulosti vyzerala!

Spoznala by si ju na týchto fotkách?

Na prvej fotke mala Karin len 15 rokov, na druhej čerstvých 18 a tretia mapuje ešte školské časy.

zdroj: Instagram/karinnettmom

zdroj: Instagram/karinnettmom

zdroj: Instagram/karinnettmom

To snáď už ani nie je ona bez plných pier. Ale vyzerala aj tak skvelo!

zdroj: Instagram/karinnettmom

Zdroj: Instagram/karinnettmom

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News