instagram/fiftyshadesfilme

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Trilógia 50 odtieňov vyvolala kontroverzie po celom svete. Čitateľky hltali stránku po stránke a nevedeli sa od príbehu odtrhnúť. Niektorí muži si doteraz myslia, že v knihe ide iba o „TO jedno“ a je plná horúcich nocí. Nemôžeme to poprieť, no taktiež tam nájdeš ešte oveľa viac.

Príbeh, ktorý sa odohráva medzi Anou a Christianom je plný hĺbky, úprimných citov a starostlivosti o toho druhého. Tieto citáty z trilógie kníh ti to potvrdia.

„Musíš pobozkať veľa žiab predtým, než nájdeš svojho princa.“ – 50 odtieňov šedej

Vďaka tomuto citátu vieš, že je absolútne v poriadku, ak tvoja prvá láska nie je posledná. Tvoj svet sa pre jedného muža nezrúti, preto musíš pokračovať ďalej a hľadať lásku inde. Princ tam niekde je.

„Naším cieľom je potešenie.“ – 50 odtieňov šedej

Tento výrok hovorí o tom, že by si sa vždy mala dívať hlavne na partnera. Vo vzťahu ste dvaja, preto by si nemala byť sebecká, no vedieť potešiť aj muža. Nie len v posteli, no aj v každodennom živote. S týmito tipmi to zvládneš bleskovo.

„Myslím si, že môžeš byť na niekoho skutočne nahnevaný iba vtedy, keď ho úprimne miluješ.“ – 50 odtieňov slobody

Citát, ktorý tvrdí, že hádky a nezhody sú vo vzťahu normálne. Pretože práve vďaka nim dávaš najavo to, že ti na niekom záleží a máš ho rada.

„Je to o tom, akoby vo mne stlačil zapínač a celú ma vnútri rozsvietil.“ – 50 odtieňov temnoty

Takto by mala vyzerať pravá láska. Mala by si cítiť motýle v bruchu, mala by si byť šťastná a veselá. V začiatkoch vzťahu by si nemala myslieť na zlé veci, no len na tie, ktoré ti robia radosť a vyžarujú z teba svetlo.

„Anastázia, nie som romantik a nenosím kvety. Môj vkus je veľmi jedinečný a mala by si sa mi vyhýbať.“ – 50 odtieňov šedej

Z tohto citátu si môžeš zobrať poučenie, že vyspelý muž je vždy priamy. Nemá potrebu sa s tebou zahrávať a narovinu ti povie, aké má od teba očakávania. Keď sa s tebou muž nepekne zahráva, je to len chlapec. Rozdiely medzi nimi pochopíš aj v našom staršom článku.

„Vždy zraníme tých, ktorých najviac milujeme, miláčik.“ – 50 odtieňov slobody

Pokiaľ by si si mala z tejto trilógie zapamätať iba jednu vec, tak je to táto. Vždy ti niekto ublíži a áno, aj osoba, ktorú miluješ. Musíš si preto starostlivo a dôkladne vybrať, komu dovolíš vtisnúť sa do tvojho srdca. Nie je to jednoduché, no veríme, že to zvládneš.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating