unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Život v tvojich dvadsiatich rokoch nie je len o tom, aby si mala úspešnú kariéru a neustále pracovala na dosahovaní svojich cieľov. Nie je určený len na dlhú prácu, odriekavanie a pitie kávy. Je o niečom väčšom a krajšom. 

Tvoje roky medzi tvojou dvadsiatkou a tridsiatkou sú určené na vychutnávanie si krásnych miest s ľuďmi, ktorých si vážiš a chceš s nimi byť priateľka aj vo svojej šesťdesiatke. Je to o hľadaní samej seba a spoznávaní. Je to o dlhých nociach, kreatívnych chvíľach, skvelých metropolách a neustálom smiechu.

Je to o stážach, o odchádzaní, milovaní a spoznávaní. Nie je to len o užívaní si víkendu a o celotýždňovom strese. Je to o tom, čo chceš ty a uvedomení si, že prežívaš najlepšie roky svojho života.

Áno, samozrejme, že je dôležité, aby si tvrdo pracovala a mala dostatok peňazí na to, aby si sa o seba postarala a mohla si kupovať veci, ktoré chceš. No je to aj uvedomení si, že ty nie si tvoja práca.

zdroj: unsplash.com

Tvoj život po dvadsiatke nemusí byť dokonalý a ani nebude. Tvoja dvadsiatka by mala byť o tom, že sa chceš vyjadriť, že sa chceš posunúť ďalej a žiť život, na ktorý budeš hrdá. Nemalo by to byť len o fotkách na Instagrame a sledovaní lajkov. Malo by to byť o skutočnom prežívaní života a o tom, že si šťastná a spokojná s tým, kde sa momentálne nachádzaš.

Tvoje dvadsiate roky života by mali byť o sebazdokonaľovaní, o učení sa a robení chýb. Mali by byť o odpúšťaní a o neúspechoch, ktoré ťa posunú ďalej. Mali by byť o skvelých miestach a veciach, ktoré si vždy chcela robiť.

Mali by byť o odvahe a motivácií, o dlhých rozhovoroch a snoch, ktoré si vždy mala. Mali by byť o pustení toho, čo ťa už nenapĺňa a o tom, že chceš vedieť, kto si a čo dokážeš.

Tieto roky sú najkrajšie. Užívaj si ich naplno. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife