Voňavé, s domácim medom, pekne zdobené a správne upečené. To sú jednoducho medovníky, ktoré musíš mať. Aj tebe sa už zbiehajú slinky?

Keď sa pustíš do vianočného pečenia medovníčkov už teraz, do Vianoc ti stihnú krásne zmäknúť. Aby si proces urýchlila, nezabudni ich dať do uzatvárateľnej misy s kúskom jabĺčka. Tú ich dokonalú vôňu cítiť aj z týchto slov.

Klasické medovníky

Pokiaľ si verná klasike, pusť sa do pečenia podľa tohto receptu. Nič ťa nezaskočí a celá rodina bude spokojná. Taktiež môžeš vyskúšať recept od babičky, ktorá sa určite poteší.

Bezlepkové medovníky

Ak nemôžeš klasické medovníky, vyskúšaj tento recept na bezlepkové. Upečenie je ťažšie, než sa zdá, preto sa vyzbroj poriadnou trpezlivosťou a dostatkom surovín.

Medovníky v zdravšej verzii

Pokiaľ si dávaš pozor na to, čo ješ, aj počas sviatkov, tento recept je pre teba ideálny. Presvedčí ťa, že do medovníkov nemusíš dávať extrémne množstvo cukru, medu a ani múky, no napriek tomu nestratia svoju chuť.

Veganské medovníky

Tento recept môže vzbudzovať pochybnosti, no ver nám, že rozdiel je naozaj minimálny. Veganské medovníčky sa ti oplatí upiecť, či už vegankou si, alebo nie. Ideš do toho?

Prihlasujem do newslettera...

Dostávaj najlepšie novinky z Odzadu

Prihlásením sa do newslettera súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia.