Aby opálenie vydržalo čo najdlhšie
Pexels/Andrea Piacquadio

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Opaľovanie je v týchto dňoch obľúbenou aktivitou väčšiny žien. Nielen mladých, aj starších. Všetky chceme byť predsa pekne opálené do hneda, no nie? Ale ako si udržať krásne opálenie po celé leto? Predstavíme ti 3 skupiny potravín, ktoré by si mala jesť, ak chceš, aby ti vydržalo čo najdlhšie.

To, čím vyživuješ svoje telo, nie je vedľajšie. Mala by si byť pri stravovaní dôsledná, aby si bola zdravá a aby ťa netrápili rôzne choroby či únava. Áno, na toto všetko dokáže vplývať jedlo, ktoré prijímaš. Pristupuj k svojmu telu ako k niečomu, čo si veľmi vážiš. Iné už nedostaneš, dobre rozmýšľaj.

Tipy, ako si udržať opálenie

Oranžovú a žltú zeleninu/ovocie

Klasickou potravinou, ktorú by si mala po opaľovaní konzumovať, je mrkva. Obsahuje totiž vitamín A, čiže beta karotén, ktorý ti pomôže opálenie predĺžiť.

Zdravé jedlo
zdroj: Unsplash/Dan Gold

Taktiež sa stará o to, aby bola tvoja pokožka pri opaľovaní zdravá a nespálila sa príliš. Medzi ďalšie potraviny so žlto-oranžovou farbou sa radia marhule, tekvica, vaječný žĺtok, mango, broskyňa, paprika alebo papája. Konzumuj ich v lete denne.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife