Karlos Vémola a jeho rodina

Karlos a Lela Vémolovci čakajú už svoje tretie spoločné dieťatko. Sympatická blondínka teraz pre český portál extra.cz prezradila, ako a kedy sa im ho podarilo počať. Tomu neuveríš.

Pred pár dňami sme sa dozvedeli, že do známej česko-slovenskej rodinky pribudne ďalší člen. Karlos a Lela Vémolovci tehotenstvo, pohlavie a meno bábätka oznámili veľkolepým spôsobom. Bude to chlapček menom Arnie. Influencerka však pre extra.cz prezradila aj ďalšie detaily.

Karlos a Lela Vémolovci bábätko splodili veľkolepo

Dvojica sa už dlhšie netajila tým, že túži po ďalšom dieťatku. „My vždy nejakým spôsobom plánujeme. Podarilo sa nám to a boli sme za to veľmi vďační, pretože je to Boží dar. Iba sme sa s mojím mužom smiali, že vždy po jeho obrovských, veľkých zápasoch sa nám to podarí. Je to sila,­“ zasmiala sa Lela, mieriac na Karlosov júnový súboj s Attilom Véghom.

Keď tretie tehotenstvo oznámila manželovi, bol veľmi rád. Teší sa aj budúci veľký brat Rocky a onedlho 5-ročná Lili, ktorá to už vníma intenzívnejšie. Rodinka sa to však snažila utajiť kvôli tomu, že chceli mať istotu, že všetko bude v poriadku. „Pre mňa je strašne dôležité, aby všetky testy vyšli na sto percent super,“ uviedla Lela a dodala, že do nedele o pohlaví bábätka nemala ani potuchy.

„Ja som si najskôr hovorila, že to bude chlapec. Zozačiatku som mala také chute ako pri Rockynkovi. Potom som si myslela, že dievčatko, a potom som z toho mala také zmiešané pocity. Pretože zrazu mám tie chute úplne iné, než som mala pri oboch,“ opísala s tým, že v noci pred veľkolepým oznámením sa párkrát zobudila, pretože sa nevedela dočkať.

Aké má príznaky?

Medzi tretím tehotenstvom a tými predošlými cíti zmenu aj v iných ohľadoch. „Ja som tie minulé tehotenstvá mala komplikované a musím povedať, že toto je zatiaľ asi najlepšie zo všetkých,“ priznala. „Tie nevoľnosti sú asi klasika. Cítim sa pomerne dobre, len som teda strašne unavená. Ale to je asi tým, že mám dve deti, prácu a jedno s druhým,“ dodala.

V jednej veci to však zostáva rovnaké. „Bohužiaľ, nemôžem zo zdravotných dôvodov rodiť prirodzene, takže to bude znovu cisársky rez. Ale už som na to zvyknutá, takže to nie je nič, čoho by som sa bála,“ vysvetlila Lela. Ďalej dodala, že následná rekonvalescencia bude o niečo dlhšia ako pri prirodzenom pôrode. Preto sa bude snažiť čo najviac šetriť, nech sa jej rana dobre zrastie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Zdroj: extra.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News