Dolli zo šou Ruža pre nevestu

Zdá sa, že výrazná Dolli zo šou Ruža pre nevestu 2 je opäť single. Pred pár hodinami v stories na svojom Instagrame zverejnila fotku so zaujímavým popisom. Vidieť to však môžeš aj po kliknutí SEM.

Ešte pred vysielaním šou Ruža pre nevestu si blondínku Danielu Nikoletu mohli pamätať najmä fanúšikovia Farmy. Objavila sa tam totiž v šiestej sérii, kde ale vyzerala úplne inak. Odvtedy sa neuveriteľne zmenila. Netají sa tým, že si na sebe čo-to nechala vylepšiť a 12-tisícovú plastiku prsníkov si vraj dokonca neplatila sama.

Dolli sama priznala, že má rada extravaganciu a pozornosť. Tak sa prezentovala aj v šou Ruža pre nevestu. Jej odstúpenie sprevádzal šokujúci výstup, z ktorého potom bola zaskočená aj ona samotná.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Zdá sa, že Dolli a jej priateľ sa rozišli

Po odchode zo Srí Lanky si Dolli našla priateľa. Súkromie si však chcela strážiť. Na Instagrame tak ukázala len kúsky jeho tela, a nikdy tvár. O svojej polovičke dokonca viackrát aj verejne prehovorila.

Teraz sa však zdá, že je tomu koniec. Výrazná blondínka pred pár hodinami v stories na Instagrame zverejnila fotku s veľavravným popisom. „Single life is the best!“ uviedla, čo v preklade znamená: „Single život je najlepší!“ Vyzerá to teda tak, že Dolli a jej priateľ sa rozišli.

Extravagantná kráska však chvíľu mala svoj profil na sociálnej sieti súkromný. Zatiaľ tento príbeh z jej stories zmizol, no my sme ho zaznamenali. Spomínaný príspevok nájdeš po kliknutí SEM.

Zdroj: Instagram/nicoleta_dolli_kortis

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News