Mama na prenájom

Obľúbená speváčka, herečka, podnikateľka a influencerka si zahrala v seriáli Mama na prenájom. Všimla si si ju tam? Ak nie, tak video z jej pôsobenia nájdeš aj na sociálnych sieťach. A fanúšikovia ju v komentároch pod ním vychválili do nebies. Ona sa k tomu vyjadrila aj v stories na Instagrame

V seriáli Mama na prenájom sa už ukázalo viacero známych tvárí, ktoré s herectvom nemajú veľké skúsenosti. Vidieť si tam mohla napríklad influencerky Lulu Almaksus či Denisu Vyšňovskú. Najnovšie sa tam však objavila ďalšia známa kráska, ktorú môžeš poznať zo sociálnych sietí. Tentokrát ale ide aj o herečku. Pravidelne totiž hrá v divadle a okrem toho je podnikateľka a speváčka.

V seriáli Mama na prenájom ukázala talent táto Slovenka

Všimla si si, že v jednej scéne – v poslednej odvysielanej epizóde – sa objavila Mamba Dasha? Ak nie, tak táto časť sa objavila aj na Instagrame. Známa brunetka tam stvárnila mamičku po pôrode, ktorá si od novej personalizovanej kuchárky Beátky namiesto zdravého obeda, podporujúceho dojčenie, vypýtala maďarský guľáš.

Diváci Mambu Dashu za jej výkon v seriáli Mama na prenájom poriadne vychválili. „Si úžasná herečka, ako vždy,“ uviedol jeden z nich v komentári na Instagrame. „Úžasná ako vždy. Zbožňujem,“ súhlasí ďalší.

Zopár pochvál jej prišlo aj do súkromných správ a jednu z nich Mamba Dasha zverejnila vo svojich stories. „Dáška, pozerám Mamu … A nemôžem si pomôcť, ale lepšiu herečku objednávaciu si jedlo na pôrodnici nemohli vybrať … Zasmiala som sa, ďakujem,“ píše fanúšička.

„Áno. Aj autori vedeli, že na ženskú po pôrode, ktorá je zaťažená na jedlo, môžu obsadiť len mňa. PS: Guľáš nemám v skutočnosti rada,“ vyjadrila sa influencerka.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mama na prenájom (@mamanaprenajom.markiza)

A čo na Mambin výkon v seriáli Mama na prenájom hovoríš ty?

Zdroj: Instagram/mambadasha, Instagram/mamanaprenajom.markiza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News