Herec Victor Ibara sa vracia

Na obrazovky sa vracia obľúbený herec, ktorý sa zviditeľnil najmä v seriáli Druhá šanca. Ako uvádza portál koktejl, fanúšikovia sa môžu tešiť na veľkolepý návrat dôležitej postavy. 

V auguste sme sa dozvedeli, že na televízne obrazovky opäť mieri seriál Druhá šanca, ktorý si získal srdcia mnohých divákov. Napriek tomu, že niektoré postavy museli natáčanie opustiť, sú aj také, ktoré sa vracajú.

Pribúdajú nové postavy

Po viac ako mesiaci od uvedenia tretej série seriálu Druhá šanca sa fanúšikovia môžu tešiť na ďalšie zaujímavé momenty.

Ako uvádza portál koktejl, hrdinovia z internej medicíny naďalej pokračujú vo svojich príbehoch a k známym tváram ako Ján Koleník, Lívia Bielovič či Filip Tůma sa v tretej sérii pridali nové postavy, vrátane Zuzky Porubjakovej a Jozefa Vajdu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Herec Victor Ibara sa vracia

Jednou z hlavných postáv predchádzajúcich sérií bol Gabriel, ktorého stvárnil Victor Ibara – herec a lekár, známy tiež ako bývalý partner Daniely Nízlovej. Vidieť ho budeš v šiestej časti tretej série, tentoraz však inak. „Gabriel sa v najbližšej epizóde objaví v retrospektívnych záberoch spred piatich rokov” uviedla PR manažérka pre koktejl.azet.sk.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Victor Ibara (@victor_ibara)

Ako PR manažérka Markízy Alexandra Hrušková vysvetlila, postavy Lujza a Gabriel odišli v predchádzajúcej sérii do zahraničia, no ich vzťah sa divákom pripomenie práve prostredníctvom týchto flashbackov.

Fanúšikovia tak opäť uvidia herca, ktorý si získal ich sympatie, a to nielen na televíznych obrazovkách, ale aj v tanečnej šou Let’s Dance.

Tak čo, tešíš sa na návrat tohto herca aj ty? 

Zdroj: Koktejl

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News