Správy, ktoré neposielaj svojmu frajerovi: Týmto 5 sa radšej vyhni

Niektoré správy nie sú vhodné na to, aby si ich posielala svojmu frajerovi. Nepekné SMS-ky môžu viesť k nedorozumeniam alebo dokonca narušiť dôveru. Ak chceš udržať zdravú komunikáciu, týmto veciam sa radšej vyhni. 

Toto je 5 príkladov správ, ktoré by si v žiadnom prípade nemala posielať partnerovi.

Nahnevané či výhražné správy

Pasívno-agresívne správy môžu zmiasť partnera a spôsobiť napätie v komunikácii, pretože dotyčný netuší, ako presne sa tváriš. Ak máš nejaký problém, je lepšie o ňom hovoriť osobne, pretože kontakt z očí do očí stojí za všetky drobné.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Emočné výlevy 

Nikdy nepíš správy vtedy, keď si nahnevaná alebo frustrovaná, môže to viesť k prehnaným reakciám. Ak si potrebuješ ujasniť svoje pocity, radšej si daj čas na premýšľanie, a potom to preber spoločne s partnerom.

Útočné správy

Ako sme už spomínali, niekedy si človek musí zahryznúť do jazyka, aby tomu druhému neublížil. Ak začneš svojho frajera porovnávať s inými, či už s bývalými partnermi alebo priateľmi, môže to vážne narušiť váš vzťah. Každý človek je iný, a takéto porovnávanie či útok len vytvára zbytočné napätie.

Sledovanie a kontrolovanie

Všimla si si, že mu často píšeš správy? Záujem o partnera patrí medzi nádherné gestá, no ak sa to vymkne spod kontroly, značí to problémy. Nedus ho a pekne sa ho opýtaj, aký mal deň a čo robil. Pamätaj, žiarlivosť dokáže zničiť aj ten najkrajší vzťah. TU sa dočítaš o tom, ako túto vlastnosť kontrolovať.

Intímne fotky 

Nezáleží na tom, či si s partnerom mesiac alebo niekoľko rokov, nahé fotky by si mu jednoducho nemala posielať. Takéto veci si nechaj do postele a uvidíš, ako sa poteší. V konečnom dôsledku, nikdy nevieš, čo sa z dotyčného vykľuje a môžu sa tieto fotografie dostať aj na verejnosť. Predstav si, že sa ti niekto nabúra do telefónu a bude vidieť všetky tieto správy.

Niektoré správy niekedy môžu viesť k nedorozumeniam, ktoré by sa pri osobnom rozhovore nestali. Ak chceš mať zdravý vzťah, drž sa týchto tipov, ktoré ti pomôžu k tomu, aby sa neohrozila vaša láska.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating