Top produkty, ktoré musíš mať vo svojej kabelke: Na týchto 5 by nemala zabúdať žiadna žena

Kabelka nie je len módny doplnok, ale aj miesto, kde nájdeš všetko, čo potrebuješ na každý deň. Niektoré produkty jednoducho musíš nosiť so sebou, pretože ti uľahčia život a pomôžu zvládnuť akúkoľvek situáciu.

Toto je 5 must have vecí, ktoré by určite nemali chýbať v tvojej kabelke. Využi voľné miesto, ktoré v nej máš a zober si so sebou produkty, ktoré ťa vždy zachránia.

Kabelka ťa zachráni, ak v nej budeš mať tieto produkty:

Balzam či lesk

Balzam na pery patrí medzi top produkty, ktoré by v kabelke nemali chýbať. Pery potrebujú pravidelnú hydratáciu, aby zostali jemné a chránené pred popraskaním. A to najmä v chladnejšom počasí. Zvoľ balzam či lesk s prírodnými zložkami, ktoré nielen hydratujú, ale aj vyživujú pery. Ak patríš medzi ženy, ktoré túžia po väčších perách, klikni SEM.

top produkty
zdroj: Unsplash/Ashley Piszek

Gél na ruky

Hygiena patrí medzi základné potreby nielen pred jedením, ale aj počas školy či práce. Baktérie sú všade okolo nás a to najmä v MHD a na verejných priestranstvách. Takýto prostriedok ti zaručí čistotu a pocit hygieny po celý deň.

Malé zrkadlo

Každá žena potrebuje počas dňa trochu upraviť svoj vzhľad, a k tomu najlepšie pomôže práve zrkadlo. Do kabelky si môžeš pribaliť aj púder, ktorý skvelo zmatnie pokožku, najmä ak máš sklony k mastnej pleti. Kombinácia zrkadielka a púdra ti umožní jednoducho a rýchlo oživiť svoj make-up kdekoľvek počas dňa.

Parfum alebo deodorant 

Voňavka v malej verzii alebo deodorant patria medzi ideálnych pomocníkov pri osviežení. Keď máš za sebou dlhý deň alebo sa chystáš na neplánovanú večeru, pár kvapiek parfumu ti dodá dokonalú vôňu. Okrem iného mysli aj na ostatných a vyhneš sa nepríjemným narážkam či pohľadom.

Vreckovky

Už sa ti niekedy stalo, že si potrebovala vreckovky, no nemala si ich pri sebe? Či už ich potrebuješ na utretie rúk, osvieženie tváre alebo upratanie malého neporiadku, vždy sa zídu. Okrem toho sú skvelou záchranou, keď ťa prekvapí nečakaný kašeľ alebo malá nehoda s make-upom.

Tieto základné top produkty ťa pripravia na tie najhoršie chvíle a zachránia ťa vždy, keď to budeš potrebovať. Pridaj si ich do svojej kabelky a uľahči si tak každodenný život.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Beauty