Dominika Cibulková

Veľký obdiv! Dominika Cibulková sa v stories na svojom Instagrame pochválila, že už sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 20 kíl. No a musíš uznať, že vyzerá naozaj nádherne. 

Bývalá tenistka svoju cestu za vysnívanou postavou pravidelne zdieľa na Instagrame. Pred pár mesiacmi sa rozhodla, že zhodí nejaké tie kilá navyše. Už pri prvom vážení po 2 týždňoch takmer odpadla, keď sa jej podarilo schudnúť 3 kilá. Postupne na nej začali vidieť zmeny aj fanúšikovia a doslova ju obdivujú.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Dominika Cibulková po schudnutí omladla aj o 10 rokov a neuveriteľne jej to pristane. Aj jej sledovatelia ju v komentároch pod príspevkami na sociálnych sieťach vychvaľujú do nebies. Sú na ňu pyšní a podporujú ju, akoby to bol ich úspech. A teraz na ňu budú hrdí ešte viac.

Dominika Cibulková sa teší

Krásna Slovenka práve dnes v stories na Instagrame zdieľala ďalšie informácie týkajúce sa jej premeny. Najprv sa pochválila, že ju po mesiaci čaká ďalšie váženie. No a potom šokovala, keď zverejnila aj to číslo. Dominike sa už podarilo schudnúť dve dekády kíl.

„Dnes som prvýkrát prelomila hranicu –20 kíl!! Strašne sa teším, a @zuzanaliskova_jedzbystro mi povedala, že je na mňa pyšná! Tak ešte 2-3 kg dole a je to tam kamoši,“ vyhlásila nadšená Dominika Cibulková.

Krásna tenistka na dôchodku dokonca prednedávnom priznala, že sa jej po tejto premene zmenil aj vzťah s manželom. Tretie dieťatko však momentálne neplánujú.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News