Nájsť frajera

Hľadanie partnera môže byť pre niektorých ľudí skutočne náročné, najmä ak si single už dlhší čas. Chceš si aj ty nájsť svoju polovičku, no nedarí sa ti to? Možno robíš tieto zásadné chyby, ktoré by si mala zmeniť.  

Tu je 5 vecí, ktoré ti môžu pomôcť dosiahnuť úspech v láske, a nad ktorými by si sa zároveň mala zamyslieť.

Nehľadaj dokonalosť

Veľa žien hľadá muža, ktorý je v každom smere dokonalý. Ak neustále čakáš na niekoho, kto bude spĺňať všetky tvoje predstavy a očakávania, môžeš prehliadnuť potenciálne skvelých partnerov. Pamätaj, chlap nemusí byť bohatý, vysoký ani svalnatý, stačí, že ťa bude úprimne milovať a bude k tebe dobrý a láskavý.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Miluj najprv seba a potom ostatných

Chceš si nájsť frajera, no v skutočnosti máš problém sama so sebou? Ak nemáš vyriešené svoje vlastné problémy, ako chceš milovať niekoho iného? Sebaláska a zdravé sebavedomie sú základom pre úspešný vzťah. Keď si budeš vážiť samu seba, pritiahneš do svojho života ľudí, ktorí ťa budú rešpektovať. V našom kvíze TU zistíš, ako si na tom so sebaláskou.

Zabudni na minulosť

Nezaťažuj budúcnosť minulosťou a zabudni na to, čo si si v minulosti prežila. Každý chlap nie je rovnaký a to, že ťa jeden nedokázal milovať ešte neznamená, že to urobí aj ten nasledujúci. Ak zahojíš rany, ktoré ti zanechaj tvoj expartner, pohneš sa v živote ďalej.

Nemaj vysoké nároky

Každá z nás má o ideálnom mužovi svoje predstavy, no neprezrádzaj ich hneď na začiatku. Mohla by si ho tým odplašiť. Najprv ho spoznaj a až potom si urob názor. Nakoniec možno zistíš, že aj keď nespĺňa všetky tvoje kritériá, stále môže byť skvelým partnerom.

Láska nemusí vyzerať ako z romantického filmu

Ak si nikdy nemala vzťah, ale túžiš si nájsť frajera, musíš začať od zmeny svojho myslenia. Niektoré páry prechádzajú aj ťažkými obdobiami, čo je v poriadku, pretože práve tie nás formujú a posilňujú lásku. Zmeň svoje myšlienky a ver, že si zaslúžiš lásku.

Nájsť si partnera v dnešnom svete plnom sociálnych sietí nie je jednoduché, no rozhodne to nie je nemožné. Skús sa zamyslieť nad svojím správaním a očakávaniami – niekedy menej znamená viac.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating