Zvolenský a Mirgová

Expartner obľúbenej slovenskej speváčky, Peter Zvolenský, po rozpade manželstva nezaháľa. Ako sa teraz podľa videa na TikToku zdá, už si zrejme našiel novú lásku. Na základe jednej informácie na Instagrame si jeho srdce získala ďalšia mladá baba.

Dominika Mirgová a Peter Zvolenský boli manželmi viac ako sedem rokov a spoločne vychovávali aj syna Peťka. Mnohých tak určite zarazilo, keď sa dostalo na povrch, že do ich vzťahu mala zasiahnúť nevera. Ako speváčka začiatkom decembra potvrdila, s Petrom sa už stihli aj rozviesť.

Napriek všetkému zostali v kontakte a snažia sa byť čo najlepšími rodičmi. Peťko dokonca oboch rodičov pozval na narodeninový obed. Dominika okrem svojej ratolesti a rodiny venuje takmer všetku pozornosť aj práci. Novú lásku v živote však zatiaľ nepotvrdila.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial)

Naopak, jej exmanžel istý čas randil s mladšou priateľkou Klárou. Len nedávno sa však začalo špekulovať o ich rozchode. Peter totižto vymazal všetky ich spoločné fotky zo sociálnych sietí a viac sa s ňou verejne neukazoval. Už vtedy sa začalo hovoriť o jeho údajnej novej frajerke, s ktorou sa mal stretávať.

Je Peter Zvolenský opäť zamilovaný?

Na TikToku sa teraz objavilo Petrove video práve s jeho novou údajnou láskou. Zamilované zábery zdieľala blondínka Patrícia Nádaská. Ako je jasné z jej instagramového profilu, kráska má len 22 rokov.

Tá zostrihala video z ich viacerých spoločných záberov a nechýbali ani bozky či krásna kytica. K fotkám pridala srdiečko a takisto veľavravný popis. „#love, #foryou, #couple“, napísala, čo v preklade znamená „#láska, #pre teba, #pár“.

Všetky tieto kroky by teda mali skutočne prezrádzať, že ide o Petrovu novú priateľku. Pod videom sa ozval aj samotný Peter. Ten jej venoval zaľúbeného smajlíka a ona mu poslala srdiečko. Nechýbali ani zvedavé komentáre fanúšikov. „Už ďalšia?“ spýtala sa jedna z nich. Patrícia však odpovedala jasne. „A asi aj posledná, nech sa nemusíš toľko čudovať.“

„A Klára?“ bola zvedavá aj ďalšia sledovateľka. „No skús nám ty povedať, kde je,“ reagovala Zvolenského údajná nová priateľka.

@patricianadaska

#CapCut #love #fyp #foryou #foryoupage #couple #couplegoals

♬ original sound – Patrícia

Zdroj: TikTok/patricianadaska, Instagram/pa3cia____17

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News