Vyvrcholenie a jeho druhy
Tento článok je určený pre osoby staršie ako 18 rokov, môže obsahovať sex, nahotu a iný nevhodný obsah pre neplnoletých.


Späť na hlavnú stránku

Vedela si, že ženské vyvrcholenie má viacero podôb? S*xpertka Veronika Kubíčková z e-shopu Ruzovyslon.sk nám ich opísala. Ktorý z nich zažívaš aj ty?

Vyvrcholenie môže mať viacero podôb

Práve pred mesiacom, 8. augusta, bol Medzinárodný deň ženského org*zmu. V súvislosti s tým nám odborníčka v exkluzívnom rozhovore opísala, aké vyvrcholenie ženy prežívajú v priebehu rokov. Nedávno nám dokonca dovolila nahliadnuť do štatistík. Väčšina žien totiž v posteli nevie dosiahnuť vrchol. TAKTO sa to ale dá zmeniť.

Poloha podľa znamenia
zdroj: Pexels/Наталья Хоменко

Nás teraz zaujímalo, či žena môže zažiť rozličné druhy org*zmov a aké sú medzi nimi rozdiely. Napriek tomu, že ich existuje pomerne veľké množstvo, s*xpertka hovorí o troch základných, ktoré prežívame najčastejšie – klitoriálny, v*ginálny a kombinovaný. No to nie je všetko. Aj ďalšie ťa určite prekvapia.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating