Muž dáva žene bozk na čelo

Láska nie je v žiadnom vzťahu rovnaká, pretože každý človek sa správa inak a dokazuje svoje city iným spôsobom. Máš niekedy pocit, že ťa priateľ nikam nechce pustiť? Ak ti toto robí, má to hlbší význam.

Niektorí muži skrývajú svoje partnerky pred svetom, pretože sa boja, že im ich niekto ukradne. Môže to byť aj z iného dôvodu a toto je 5 najčastejších.

Žiarli na teba

Žiarlivosť neveští nikdy nič dobré a prináša mnoho problémov. Medzi tie môže patriť napríklad aj to, že ťa nechce pustiť s kamarátkami na párty, pretože by si mu mohla byť neverná. Ak nevieš rozpoznať, či tvoj partner žiarli, dozvieš sa to v našom článku TU.

V minulosti bol podvedený

Ak človek zažije neveru alebo zradu, dáva si už väčší pozor. Zažil tvoj frajer podvádzanie a občas ťa podozrieva? Dôvera a rešpekt musí vo vzťahu jednoducho prevládať, inak sa to celé môže veľmi rýchlo rozpadnúť. Buď k partnerovi úprimná a ukáž mu, že sa nemusí ničoho obávať.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Chce vyzerať ako „single“ muž

To, že ťa tvoja polovička skrýva pred svetom má aj iné dôvody. Ak ťa neukazuje ani na sociálnych sieťach a chce váš vzťah utajovať, zrejme chce vyzerať ako slobodný, a teda nezadaný chlap bez frajerky. Niektorí chcú mať zadné vrátka, pretože vášmu vzťahu pravdepodobne neverí.

Si veľmi krásna

Ako sme už vyššie spomínali, niektorí chlapi si svoje ženy strážia až tak, že ich postupom času začnú dusiť a obmedzovať ich. Daj mu najavo, že aj napriek tomu, že si krásna a kedysi si bola veľmi žiadaná, tvoje srdce patrí len a len jemu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Neberie vzťah príliš vážne

Na lásku musia byť dvaja a ak sa jeden nesnaží, nebude to fungovať. To, že celú túto situáciu berieš vážne len ty, značí problém. Muž, ktorý to so ženou nemyslí vážne, nemá potrebu dávať ju na sociálne siete, predstavovať priateľom a rodine či chodiť s ňou na rande. Pamätaj, ak ťa niekto miluje, budeš to cítiť.

Takýto „utajovaný“ vzťah v tebe určite vyvoláva bolesť a neistotu, no najlepšie, čo môžeš urobiť, je komunikovať. Porozprávaj sa so svojím partnerom o tom, ako to celé medzi vami vidí on a ak budeš mať pocit, že mu na tebe nezáleží, odíď od neho.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating