Influencerka Cyntia Blazy

Známa slovenská influencerka sa na Instagrame pred pár dňami pochválila, že čaká svoje prvé bábätko. Na TikToku dokonca prezradila aj to, ako sa o tehotenstve s partnerom dozvedeli. Stále však nemá veľké bruško, prečo sa čuduje, keďže dieťatko pod srdcom nosí už 6 mesiacov.

Kontroverzné dvojčatá Cyntia a Bianca Blazy sú verejnosti známe už niekoľko rokov. Druhá spomenutá však o niečo viac, keďže otvorene tvrdí, že prežila niekoľko minulých životov v Egypte a pomáhala ľuďom vo vojne. Okrem toho zdieľala návod na to, ako očistiť telo od negatívnej energie. Podľa nej sa to dá pomocou vajca. Tiež uviedla, že keď niekto spácha samovraždu, v ďalšom živote sa narodí postihnutý.

Známe Slovenky však najviac kontroverzií a debát vzbudili, keď predstavili svoj cvičebný plán, ktorý sľubuje takmer zázračné účinky. Dnes sa tomuto programu venuje najmä Cyntia a existuje aj aplikácia, ktorú si fanúšičky veľmi chvália. Na Instagrame známej influencerky dokonca nájdeš aj zopár recenzií od klientok, ktoré tvrdia, že skutočne videli zmeny na svojich zadkoch už po pár dňoch.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa CYNTIA 𓂀 (@cyntiablazy)

Kontroverzná influencerka je tehotná

Pred pár dňami Cyntia prekvapila nádhernou správou. So svojím exotickým partnerom totiž čaká bábätko. Budeme traja. Neviem sa dočkať byť maminou a som veľmi vďačná, že práve túto novú etapu môžem zažívať práve s tebou. Už sa tešíme, keď ťa stretneme,“ napísala pod príspevok, kde dvojica hladí bruško mladej krásky.

V komentároch sa objavili blahoželania od fanúšikov, ale aj známych tvárí nášho šoubiznisu, vrátane exfarmárky Karinnett, ktorá je taktiež maminou už viac ako 2 a pol roka.

No napriek tomu, že je Cyntia v 6 mesiaci tehotenstva, sama priznala, že sa jej zdá, že má malé bruško. „Keď si v 6 mesiaci tehotenstva, ale stále nemáš veľké bruško,“ pripísala k najnovšie pridanému videu.

Ako influencerka zistila, že je tehotná? Je to naozaj zaujímavý príbeh.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News