Sociálne siete sú metlou ľudstva - Na čo všetko by si si mala dávať pozor_

Sociálne siete sú skvelým spôsobom, ako sa v jedinej sekunde môžeme spojiť so svojimi blízkymi, ale aj celkom cudzími ľuďmi, aj ak sa nachádzajú na opačnej strane zemegule. Búrajú akúsi bariéru v komunikácii, ktorej prekonanie bolo kedysi nepredstaviteľné.

Avšak spolu s výhodami prinášajú aj množstvo nástrah. Vplývajú všemožne na náš život, v rôznych oblastiach a nie iba pozitívne. Vieš, na čo všetko by si si mala v tomto virtuálnom svete dávať pozor?

Nástrahy v randení

Vo svete sociálnych sietí nepotrebuješ ani opustiť steny vlastnej obývačky, a aj tak môžeš spoznať niekoho nového. Áno, je úžasné, nakoľko nám v tejto oblasti zjednodušili život. Facebook, Instagram či rôzne online zoznamky. Často stačí jediný „lajk“, na to, aby sa rozbehla konverzácia, z ktorej postupne pokojne vzniknúť vzťah. To nám, dokonca, potvrdila odborníčka v exkluzívnom rozhovore TU.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life