Ako sa prejavuje zlomené srdce? Toto sú 4 neviditeľné rany lásky, ktoré prežívaš

Bolesť, ktorá sa v nás dokáže ukrývať, vie ničiť všetky pekné spomienky. Vzniká na základe rôznych situácií, ako je odlúčenie alebo rozchod. Po nich prichádza na scénu zlomené srdce, ktoré nie je len taká „báchorka“. Ak na sebe pociťuješ tieto znaky, tak si niečím podobným prechádzaš a vyliečenie bude trvať trošku dlhšie.

Vzťahy sú nádherné, no len do určitého momentu, kedy nastane zlom a všetko sa pokazí. Od toho dňa už nebudeš tou istou osobou, akou si bola, kým si bola zamilovaná. Môže u teba dokonca nastať taký strach z lásky, že budeš trpieť filofóbiou, o ktorej sa viac dočítaš TU.

Zlomené srdce a pocity beznádeje

Niektorí ľudia ti po rozchode budú rozprávať, že príde lepší a nemáš vešať hlavu. A možno to síce pravda je, no v tom danom momente to určite nepotrebuješ počuť. Niekedy nie je na škodu sa proste vyplakať a pustiť zo seba bolesť von. Zlomené srdce je rovnako vážne, ako ktorákoľvek iná choroba. Tieto znaky na tebe môže zanechať.

Ako sa prejavuje zlomené srdce? Toto sú 4 neviditeľné rany lásky, ktoré prežívaš
zdroj: Pexels/MART PRODUCTION

Znechutenie

Bolo obdobie, kedy si žila svoj sen a mala vedľa seba milovanú osobu. Preto je úplne zrejmé, že odrazu budeš znechutená. Nedokážeš si predstaviť, že by sa ťa ešte niekto mohol dotknúť a nehovoriac o tom, že mu odovzdáš svoje srdce. Všetko ti prekáža až natoľko, že sa pomaly do seba uzatváraš pred svetom.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating