Dovolenka a cestovanie

Vytúžená dovolenka sa blíži a ty ešte nemáš nič zbalené? Práve preto sme tu pre teba, aby sme ti poradili, aké beauty produkty ti nesmú chýbať v kabelke. Bez týchto 5 sa určite nezaobídeš.

Tvoja dovolenka a cestovanie sa nezaobíde bez týchto produktov

Vodoodolný make-up

Nielen Slovenskom, ale aj mnohými prímorskými destináciami vo viacerých krajinách lomcujú horúčavy. To teplo je neznesiteľné. Kedykoľvek len sedíme a potíme sa. No čo v prípade, ak chceš v tomto teple vyzerať pekne? Nalíčiš sa. No o 5 minút vyzeráš, ako keby si na kúpalisku zabudla, že máš na tvári make-up a skočila do vody.

Práve kvôli tomuto problému je treba v lete zainvestovať do vodoodolných produktov. Či už je to špirála, dlhotrvácny rúž alebo tekutý make-up. A práve tieto líčidlá by ti nemali chýbať v kabelke, ak cestuješ na dovolenku. Kedykoľvek sa totiž stane, že si čosi na tvári potrebuješ zamaskovať.

Dlhotrvajúci make-up
zdroj: Unsplash/mahdi chaghari

No práve preto nezabúdaj ani na zrkadielko či malú cestovnú kefu na vlasy. Aby si bola štýlová a upravená aj počas dlhého letu či cesty vo vlaku.

Opaľovací krém a pomáda

Toto by ti v letnom období nemalo chýbať v taške ani počas pracovného týždňa. Slnko nás totiž dokáže opáliť aj cez okná v aute či lietadle. Nikde pred ním nie si dokonale ochránená, ak sa naozaj neschovávaš len v tieňoch. No aj tam musíš nejako prísť a inak, ako „po slnku“, sa to nedá.

Preto je dôležité, aby si v kabelke neustále mala cestovné balenie opaľovacieho krému s vysokým ochranným faktorom. TENTO je podľa skúseností našej redaktorky úplne najlepší.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Beauty