Neopätovaná láska

Láska je často náročná. Niekedy sa nám páči muž, ktorý k nám neprejavuje žiadne sympatie. No aj s tým sa dá zatočiť. Poradí ti psychologička Mgr. Ingrid Molnárová z online poradne MOJRA.sk. Dá sa to vôbec?

Prednedávnom sme spolu v exkluzívnom rozhovore s odborníčkou rozoberali, či sa dokážeš zamilovať do muža, ku ktorému nič necítiš. Si v kontakte s nejakým chlapom, ktorý ťa vôbec nepriťahuje. Tlačí na pílu a chce sa ti všakovakými spôsobmi zapáčiť. A hoci ide o milého chlapa, doslova sa ti hnusí predstava, žeby ste spolu mali niečo viac. No povieš si, že sa možno uspokojíš. Znížiš svoje nároky a bude to fajn. Niekedy je to však skôr na škodu.

Teraz si predstav, že stojíš na opačnej strane barikády. Veľmi sa ti zapáčil nejaký chalan. Doslova na ňom visíš a hraničí to s posadnutosťou. On však k tebe neprejavuje žiadne city a skôr ťa od seba odstrkáva. Môžeš ho teda nejakým spôsobom donútiť, aby sa do teba zamiloval?

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating