Cviky na chudnutie z tváre

Vedela si, že aj z tváre sa dá schudnúť? A to nielen vďaka drastickým diétam a hodinám stráveným zdvíhaním ťažkých činiek vo fitku. Dokonca nemusíš podstupovať ani estetické zákroky, nechávať si rozpúšťať tuk v lícach alebo si hodiny kontúrovať tvár make-upom. Stačí, ak budeš praktizovať niektoré cviky od fitnessky MIZI či image a face yoga trénerky Parmity, ktoré nájdeš na YouTube. 

Rovnako ako podbruško, stehná či ruky, aj tvár býva problematickou časťou tela pri chudnutí. Veľa z nás si však myslí, že na túto partiu cviky neexistujú a dá sa z nej schudnúť iba tak, že celkovo zhodíš niekoľko kíl navyše. Hoci to je pravda, nie je to jediná možnosť.

Existuje niekoľko účinných cvikov, vďaka ktorým si dokážeš vyformovať aj svoju čeľusť. Stačí ich praktizovať pár minút denne a už po niekoľkých dňoch budeš vidieť výsledky.

Cviky pri chudnutí z tváre
zdroj: Unsplash/OmAr Taha

Aké cviky fungujú pri chudnutí z tváre?

Po kliknutí SEM zistíš, vďaka ktorým cvikom a tréningom účinne schudneš z brucha. Rovnako si sa vďaka nám mohla dozvedieť, ako si vyšportuješ „trasľavé“ ruky. No teraz sa budeme sústrediť na tvár. TU nájdeš zopár tipov na jej kontúrovanie. Opticky si ju totiž môžeš zúžiť aj pomocou dobrého make-upu. Najúčinnejšie sú však aj tak cviky.

Je pravda, že ak sa ti celkovo ručička na váhe zníži, schudneš aj v tvári. No existujú účinné cviky konkrétne na túto partiu nášho tela, vďaka ktorým ju budeš mať štíhlejšiu.

Aké cviky by si mala praktizovať, ak chceš, aby bola tvoja tvár chudšia?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Fitness