Boris Kollár

Multiotecko a bývalý predseda parlamentu Boris Kollár opäť šokuje. Tentoraz však nie novým prírastkom do rodiny, ale poriadnou zmenou imidžu. Známy podnikateľ na svojom Instagrame zverejnil zaujímavú fotku, na ktorej sa na seba už ani nepodobá!

Bývalý predseda parlamentu Boris Kollár dostal na Vianoce od svojej partnerky Laury a matky syna Abnera poukážku na transplantáciu vlasov v prestížnej istanbulskej klinike. Tento estetický zákrok s radosťou podstúpil a rozhodne to teraz neľutuje. Vyzerá totiž oveľa lepšie, čo podotkli aj fanúšikovia na sociálnych sieťach.

Multiotecko chcel takúto zmenu, podľa svojich slov, podstúpiť už dávno. Predsa len, už má 60-ku na krku a vlasy mu ubúdali čoraz viac. A keďže sa prevažne pohybuje medzi mladšími ženami, rozhodne nechcel zaostávať a stále vyzerať šik.

Bývalý politik zákrok podstúpil 17. januára a už vtedy všetko dokumentoval na sociálnych sieťach. Po vyše pol roku sa môže pýšiť poriadne hustými vlasmi, ktoré ho omladili, čo musíš uznať aj ty sama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Kollar (@kollarboris)

Boris Kollár neprestáva prekvapovať

Najnovšie zverejnil snímku, ktorou šokoval všetkých svojich fanúšikov. „Tak toto teda nie. Ja som bol síce v Istanbule, ale až tak veľa vlasov som si tam neobjednal. Toto budem reklamovať. To už nebude Sme rodina, ale Kelly Family, smeje sa podnikateľ na svojom vlastnom zábere, na ktorom vyzerá ako iný človek.

Pri pohľade na jeho nové „háro“ je pravepobné, že si podnikateľ záber prikrášlil v nejakej aplikácii na úpravu fotiek. Snímky ešte spred týždňa, kedy si užíval dovolenku v Turecku dokazujú, že by mu také bujné kučery tak rýchlo nenarástli. Nuž, možno sa aj toho niekedy dočká, keďže za pár mesiacov jeho vlasy prešli výraznou zmenou. Chce to len čas.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris)

Zdroj: Instagram/kollarboris

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News