Tehotná
Instagram/mrsamclaflin, Unsplash/ Dave Goudreau

Šoubiznisom otriasla radostná novinka. Obľúbená herečka z filmu Predtým, ako som ťa poznala je tehotná. Ako informuje portál Daily mail, kráska ukázala rastúce bruško v stredu na večeri, počas otvorenia novej výstavy v Chatsworth House.

Iba pred 2 dňami porodila americká herečka a tanečníčka Jenna Dewan. Priniesla na svet svoje tretie dieťa. Aktuálne sa však z tehotenstva teší aj Jenna Coleman, ktorú môžeš poznať z viacerých známych filmov. Medzi jej popredné patrí Kapitán Amerika: Prvý Avenger či Predtým, ako som ťa poznala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Catalina (@emgot88)

Mnohí si ju pamätajú najmä z filmu Predtým, ako som ťa poznala

Známu herečku si mnohí pamätajú práve zo smutného filmu Predtým, ako som ťa poznala, kde hlavnou postavou je mladá žena Lou. Lousia Clarková si nájde lásku na mieste, kde by to najmenej čakala a zamiluje sa do svojho pacienta. Veľkú úlohu vo filme zohráva práve Jenna Coleman, ktorá ju ako jej dobrá sestra Katrina Clarková, vo všetkom podporuje.

Známa herečka čaká bábätko

Jenna a Jamie sa stretli na natáčaní seriálu The Sandman, ktorá bola vysielaná na Netflixe v roku 2020 a odvtedy sú spolu. 38-ročná umelkyňa ale patrí medzi ženy, ktoré si súkromie strážia.

Na sociálnych sieťach sa jej tehotenstvo podarilo skrývať podobne, ako modelke Hailey Bieber. To, že je Jenna Coleman tehotná, odhalila až na výstave v Chatsworth House. V zelených šatách vyzerala nádherne a fotografom ochotne zapózovala držiac sa za bruško.

Herečke gratulujeme!

Zdroj: Daily mail

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News