Rachel a Dominika

Influencerka Ráchel Karnižová sa opäť predviedla. Ako teraz zachytil fotograf portálu Extra.cz, temperamentná ryšavka sa so svojou novou láskou poriadne odviazala a pred očami všetkých prišlo aj k intímnostiam! 

Ráchel Karnižová patrí k najkontroverznejším influencerkám v našej krajine. Do povedomia verejnosti sa dostala aj vďaka reality šou Love Island, kde sa zamilovala do čokoládového fešáka Clauda. Práve táto dvojica vo vile úplne bez hanby absolvovala viacero intímnych chvíľok.

O čosi neskôr sa ryšavka vybrala aj do drsnej reality šou Survivor, odtiaľ však odchádzala s plačom. Ráchel sa pred kamerami prezentovala absolútne otvorene, no a už dávnejšie prezradila, že by si pokojne vyskúšala vzťah so ženou. Po nevydarených pokusoch o vzťah s mužmi, sa tak teraz skutočne stalo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Ráchel si užívala spoločne s priateľkou Dominikou

Ráchel nedávno šokovala všetkých fanúšikov, keď na Instagrame spoločne s ďalšou influencerkou Dominikou Horákovou zverejnila celkom prekvapivý záber. Spočiatku to vyzeralo ako žiadosť o ruku. Neskôr sme sa však dozvedeli, že baby chceli takto oznámiť len svoj nový vzťah.

Práve táto dvojica sa teraz spoločne vybrala aj na verejnosť, a to konkrétne na párty po skončení šou Survivor. A podľa záberov, ktoré zachytil fotograf portálu extra.cz , si to spoločne naozaj užívali. Nechýbalo viacero horúcich záberov v podobe objatí, odvážnych tancov či vášnivých bozkov.

Na to, čo dievčatá predvádzali, sa len s vypúlenými očami díval napríklad aj ďalší účastník šou, spevák Sebastián. Spomínané fotografie vášnivej Ráchel sa ti zobrazia po KLIKNUTÍ SEM.

Zdroj: Extra.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News