Jednostranná láska

Jednostranná láska nemusí byť vždy viditeľná a jednoznačná, no väčšinou nám naša intuícia našepká, že niečo nie je v poriadku. Máš pocit, že sa vo vzťahu snažíš len ty a tomu druhému je to ukradnuté? Toto je 6 jasných znamení, že to nie je obojstranné a miluje len jeden z vás. 

Každá z nás sa môže ocitnúť v situácii, kedy jej nebude opätovaná láska tak, ako by chcela. Uvedom si, že ukončiť vzťah je niekedy tým najlepším riešením.

Tráviš veľa času premýšľaním o tom, či ťa skutočne miluje

Ak ťa niekto miluje, cítiš to a nemusíš o tom premýšľaš. Samozrejme, každá z nás má občas slabú chvíľu, kedy sa pýtame našich partnerov, či nás ľúbia. Ak však pravidelne rozmýšľaš nad tým, čo k tebe cíti, niekde je chyba. Skutočná láska nepotrebuje dôkazy a nikdy o nej nebudeš pochybovať.

Jednostranná láska
zdroj: Unsplash/BĀBI

Často sa ospravedlňuješ

Ospravedlnenie patrí medzi najkrajšie gestá, na ktoré by sa nemalo zabúdať. Ak sa ale vo vzťahu ospravedlňuješ len ty, zrejme ťa partner nemiluje a nezáleží mu na tom. Chlap, ktorý je zamilovaný, urobí všetko preto, aby videl svoju milovanú polovičku šťastnú.

Vždy sa prispôsobuješ len ty

Plánuješ vaše spoločné chvíle tak, že musíš prispôsobovať len tvoj pracovný alebo súkromný rozvrh? Jednostranná láska vyzerá presne tak, že sa vo všetkom prispôsobuje len jeden z partnerov a tomu druhému to je viac menej jedno.

V našom článku TU sa dočítaš o 5 znakoch, ktoré poukazujú na to, že robíš príliš veľa kompromisov a nechávaš sa len využívať.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Nikdy sa ti nič nevráti späť

Nezáleží na tom, či ide o snahu, lásku, darčeky alebo čokoľvek iné, no ak to nikdy nie je opätované, nie je to dobré. Ak si ty tou, ktorá sa snaží a jemu je to jedno, mala by si vedieť, že toto je jednostranná láska. Každá žena si zaslúži, aby ju niekto úprimne miloval.

Neustále ťa kritizuje a ponižuje

Zažívaš s partnerom neustálu kritiku a ponižovanie aj napriek tomu, že ty sa k nemu správaš s úctou a rešpektom? Jednostranný vzťah dokážeš spoznať aj podľa toho, že ten druhý sa správa neúctivo a arogantne.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Komunikáciu musíš začať ako prvá

Rozhovor medzi dvomi osobami, ktoré sa milujú, nikdy nie je nasilu. Komunikácia patrí medzi najdôležitejšie prvky, a teda ak sa s tebou tvoja polovička nechce rozprávať, nemiluje ťa a zrejme toho dotyčného ani nezaujímaš.

Ak ti chlap nedáva to, čo potrebuješ, zváž svoju situáciu a odíď. Život nie je tak dlhý, aby si ho mohla stráviť s človekom, ktorý ťa nemiluje. Na každú ženu čaká princ na bielom koni, ktorý jej dá presne to, čo si zaslúži.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating