Kráľovská rodina

Kráľovská rodina si v poslednom období prechádza ťažkými časmi. Všetkých nás zasiahlo, keď sa prevalili informácie, že princezná Kate bojuje s rakovinou. Podľa portálu Daily Mail majú pracovníci v paláci poriadne rušno, práve kvôli princeznej Kate. 

Len tento týždeň princeznú Kate zahliadli na verejnosti. Vojvodkyňu videli v uliciach Británie spolu s manželom a ich troma deťmi. Neexistujú však žiadne fotky či videá, ktoré by to dokazovali.

Buckinghamský palác zaplavený darčekmi

Ako uvádza portál Daily Mail, kráľovská rodina je zaplavená darčekmi a pohľadnicami, ktoré posielajú fanúšikovia pre princeznú. Týmito gestami jej chcú ukázať, že ju podporujú a prajú jej skoré uzdravenie.

Zamestnanci v paláci tak majú čo robiť, pretože sa snažia odpovedať všetkým. Hoci princ a princezná z Walesu majú svoju súkromnú kanceláriu v Kensingtonskom paláci, všetky listy členom kráľovskej rodiny vybavuje Dvorná pošta sídliaca v Buckinghamskom paláci.

Každý týždeň 1000 listov

Počas bežného týždňa dostáva kráľovská rodina v priemere viac ako 1000 listov s rôznymi otázkami či prianiami.

„Princezná z Walesu bola hnacou silou pracovnej skupiny pre podnikanie. Od založenia pracovnej skupiny bola neustále informovaná a prečítala si správu a bola o nej informovaná,” uviedol kráľovský pobočník.

Do práce sa Kate vráti až vtedy, keď na to bude pripravená. „Bolo nám naozaj jasné, že potrebuje priestor a súkromie, aby sa práve teraz zotavila. Vráti sa do práce, keď dostane od lekárov zelenú,“ dodáva.

Zdroj: Daily Mail

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News