Ruža pre nevestu - finále

A je to tu! Poznáme víťazku druhej série obľúbenej šou Ruža pre nevestu. Získala si Radkovo srdce temperamentná Julie alebo distingvovaná dáma Stanka? Meno výherkyne na svojom webe zverejnila aj Markíza.

Ani sme sa nenazdali a je to tu. Práve dnes bola odvysielaná posledná finálová epizóda šou Ruža pre nevestu 2. Pre ktorú súťažiacu sa Radko napokon rozhodol?

Poznáme víťazku šou Ruža pre nevestu 2

Už od úplného začiatku roka sme v napätí čakali, kedy Televízia Markíza oznámi, že sa začne vysielať pokračovanie šou Ruža pre nevestu.

Postupne zverejňovali informácie o tom, kde sa relácia bude natáčať, ukázali tvár ženícha a následne aj 18 súťažiacich, z ktorých o Radkovu priazeň bojovalo iba 17 neviest. Do kolektívu totiž bola infiltrovaná aj psychologička, ktorá mala pomôcť Radkovi nájsť tú pravú.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik 🐇 (@kristofko)

Atraktívny podnikateľ si už na začiatku vybral niekoľko favoritiek. Cestu si našiel k misske Julie, distingvovanej dáme Stanke, mladej Lare či Jennifer, ktorá sa už predtým zúčastnila švajčiarskej verzie šou Ruža pre nevestu. Chémia bola aj medzi ním a Fergie. Napokon sa však do semifinále dostali len Julie, Stanka a Jennifer. A posledná menovaná vypadla pred bránami finále.

Do záverečného „súboja“ tak išli dva protiklady – Julie a Stanka. Už skôr dokonca existovali špekulácie o tom, kto vyhrá.

Najprv to bola práve česká misska, ktorá na Let’s Dance prišla s náramkom na ruke, ktorý jej daroval Radko. To mal byť znak, že zvíťazila. Neskôr Filip Sulík prezradil, že vyhrala práve Stanka. Prednedávnom jej výhru mal dokonca odhaliť prsteň, ktorý mala nastoknutý na prste pri fotení.

A zdá sa, že práve tie posledné dohady boli pravdivé. Po záverečných dvoch celodenných rande s Radkom si napokon jeho srdce získala 31-ročná východniarka Stanka. Práve jej atraktívny podnikateľ daroval nádherný prsteň v sprievode dojemných slov. Ak si sledovala poslednú časť šou Ruža pre nevestu, jeho monológ určite dojal k slzám a zimomriavkam aj teba.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Tak čo myslíš, vydrží im to spolu?

Zdroj: Markíza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News