Laura a Martin zo šou Love Island
Instagram/chrebetova

Laura a Martin zo šou Love Island stále prekvapujú. Zásnuby, spoločné bývanie a teraz najväčšia skúška ich vzťahu. Ako sa však zdá, odlúčenie im obom robí vrásky na tvári, kráska však teraz na Instagrame prekvapila najnovším záberom – pre Martina si prichystala prekvapenie. Fanúšikovia ju ihneď zasypali otázkami, či nosí pod srdcom bábätko.

Laura prichystala pre svojho priateľa krásne prekvapenie, nie je však náhodou aj tehotná?

Laura a Martin svoj vzťah neustále posúvajú

Ešte v prvej sérií obľúbenej šou Love Island si víťazstvo na účet pripísali – pôvabná Slovenka Laura a jej priateľ Martin. Od tejto doby stihli toho už naozaj veľa. Martin najprv prekvapil romantickými zásnubami v Miláne. Po spoločnom bývaní v Čechách sa rozhodli pre ďalší veľký krok – kúpili si dom na Slovensku. No aktuálne sú od seba.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa LAURA CHREBETOVÁ (@chrebetova)

Martin sa totižto rozhodol prijať účinkovanie v ďalšej reality šou. Momentálne sa nachádza na ostrove, kde súťaží v druhej sérii Survivor Česko & Slovensko. Ak šou sleduješ, určite si si všimla, že Martin prežíva odlúčenie od svojej snúbenice dosť ťažko, podobne to má aj Laura.

„Sú dni, kedy nemám chuť sa ani postaviť z postele, nemám chuť pridávať nič na Instagram, čo ste si už určite všimli, ale rozmýšľam nad tým, ako sa mi má,“ povedala nedávno.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Kulhánek (@kulhanekmartin)

V týchto dňoch je Laura naozaj menej aktívna na sociálnych sieťach, než ako tomu bolo v čase, keď mala pri sebe svoju lásku. Najnovší záber však všetkých potešil. Laura má pre Martina prekvapenie.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News