Herci Johansson, Meester, Reeves
Instagram/scarlettjohanssonworld/itsmeleighton/keanureevesofflcal_

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Preslávili sa ako herci vo filmoch, no vyzerá to tak, že skrytých talentov majú omnoho viac. Niektoré hollywoodske celebrity by sa totiž pokojne uživili aj v iných vodách šoubiznisu. Napríklad v hudobnom priemysle, ktorý však šiel v ich životoch až na druhú koľaj.

Vedela si o tom, že nasledujúci herci majú talent aj na spev?

Leighton Meester

Dnes už 36-ročná Leighton sa preslávila vďaka seriálu Gossip Girl, kde stvárnila Blair Waldorf. Hlavnú úlohu získala aj novom dramatickom filme od Netflixu, ktorý sa natáčal v Chorvátsku. Okrem herectva okúsila aj vody modelingu a spevu. V roku 2014 vyšiel jej album s názvom Heartstrings a pieseň s rovnomenným názvom si môžeš vypočuť nižšie.

Keanu Reeves

Kanadský herec je známy hlavne z akčných filmov, no všeobecne je o ňom známe, že ide o veľmi skromného a dobrosrdečného človeka. V 90. rokoch bol členom kapely Dogstar, ktorá vydala 2 albumy. Jeho live vystúpenie si môžeš vypočuť TU.

Scarlett Johansson

Aj jedna z najkrajších a najznámejších herečiek, 38-ročná Scarlett Johansson, má naozaj zaujímavý hlas. I ona má na konte 2 albumy a svoj hlas prepožičala tiež animovanej rozprávke Sing.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News