Nechcem vzťah

Chcem či nechcem mať vzťah? Táto otázka pravdepodobne občas trápi väčšinu slobodných žien. Je ti to povedomé? Aj by si to skúsila, ale na druhej strane ti v tom niečo bráni. Podľa týchto 3 znakov zistíš, že nie si skutočne pripravená na vzťah a tvoje srdce ťa neklame.

Potrebuješ ho len zo zábavy

Pretože sa nudíš doma, keď sa ti kamarátky nemôžu venovať a sama nechceš chodiť nikam. A preto potrebuješ niekoho výhradne na tieto účely. Aby ťa jednoducho vytiahol z domu a zobral na kávu, na prechádzku, do kina, do reštaurácie a podobne. Naozaj to nie je dobrý nápad a mala by si sa naučiť tráviť čas sama so sebou rovnako, ako ho tráviš s ostatnými.

Nevieš, čo chceš

Ani od života a ani od vzťahu. Nemáš určené priority, vymyslené ciele a plány aspoň na najbližšiu budúcnosť. Stále sa hľadáš alebo si sa ešte nepreniesla cez staré traumy či už z predošlých vzťahov alebo z detstva.

Do nového vzťahu by si mala vstúpiť ako celá osobnosť, ktorá vie, čo chce a ktorá je vyrovnaná sama so sebou a so svojou minulosťou. Vtedy je šanca, že budeš budovať naozaj zdravý vzťah s normálnym mužom, oveľa vyššia.

Sústredíš sa najmä na kariéru

Musíš si však uvedomiť, že to je len dočasné. Kariéra je pre teba teraz prvoradá a robíš to kvôli sebe, aby si bola so sebou spokojná. Niekedy je naozaj potrebné sa všetkého na chvíľu vzdať a sústrediť sa len na veci, na ktorých ti naozaj záleží. A ak momentálne je to pre teba tvoja práca, ver mi, je to úplne v poriadku a je to tvoja priorita číslo jeden. Vzťah však príde, ale neskôr, keď jednoducho budeš mať na to čas a hlavne priestor.

V tomto našom článku sa dočítaš o vlastnostiach ženy, ktorá už je skutočne pripravená na vzťah. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating