Dvojica si dáva bozk

Každý z nás je iný a zároveň jedinečný. Disponujeme ako lepšími, tak i horšími vlastnosťami a niektoré z nich sú, žiaľ, nemenné. Platí to rovnako ako u žien, tak aj u opačného pohlavia. Niektoré by sme u našich polovičiek najradšej odstránili, no nie je to také jednoduché, vlastne často ani možné. O tých najdôležitejších sa zmienil aj portál Bustle. V akých prípadoch nerátať s tým, že sa tvoj partner zmení?

Samozrejme, že akékoľvek zmeny k lepšiemu nie sú vylúčené, avšak v prvom rade musí mať o nápravu dotyčná osoba záujem. Je to však veľmi náročné a veľmi často k zmene ani nedôjde.

Ak má tvoj partner tieto vlastnosti, nerátaj s tým, že sa zmení

Odmieta na sebe pracovať

Pokiaľ si o sebe tvoj partner myslí, že je dokonalý a nie je potrebné vo vzťahu z jeho strany na ničom pracovať, je na omyle. Môže ísť v tomto prípade o človeka, ktorý vníma len svoje pozitívne stránky a tie negatívne si odmieta akokoľvek pripustiť. V tomto prípade zbystri pozornosť, pretože k jeho zmene nedôjde.

Ignorácia vo vzťahu
zdroj: Pexels/Ron Lach

Problémy vo vzťahu ignoruje

Ak sa ti už viackrát stalo, že sa vyskytol medzi vami problém, no on ho ignoroval, neveští to nič dobré. Sú veci, ktorým nie je potrebné venovať prílišnú pozornosť, avšak pokiaľ ide o tie dôležitejšie, treba o nich otvorene komunikovať.

Pokiaľ je akákoľvek snaha o spoločnú debatu z tvojej strany zakaždým zmetená pod koberec, zamysli sa nad tým, či taký partner má v tvojom živote miesto aj naďalej.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating