Beauty trendy

Beauty trendy sa menia každý rok. Je úplne normálne, ak ich nestíhaš sledovať, je toho naozaj strašne veľa. Avšak určite by si mala vedieť, ktoré z nich už vôbec nie sú v móde. Nevyzerajú dobre a pôsobia až lacno. Nahradil ich prirodzený výzor, ktorý pôsobí veľmi esteticky. 

Ak nechceš pôsobiť veľmi lacno a vyzývavo, týmto 4 veciam by si sa mala pre istotu vyhnúť. Kedysi to bolo in, ale dnes už nie.

Beauty trendy, ktoré sú už out

Až príliš veľké pery  

Všetkého veľa škodí. A hlavne kyseliny hyalurónovej v tvojich perách. Určite je fajn zmeniť si tvar pier, pokiaľ s nimi nie si spokojná a máš ich malé. Ale keď ťa príroda obdarovala krásnymi plnými perami, tak už, prosím, nevymýšľaj.

Suché pery
zdroj: Pexels/Sam Lion

Pretože mať veľké, ba až obrovské napichané pery, naozaj nie je pekné. A pokiaľ chceš, tak vďaka týmto overeným tipom, si ich dokážeš opticky zväčšiť za pár minút. 

Veľa make-upu 

Určite si počula, že už nejaké tie roky vo výzore žien vládne prirodzenosť. Je to skvelé, keď sa vieš perfektne nalíčiť a si v tom naozaj dobrá. No pre krásne líčenie naozaj nepotrebuješ na seba dávať veľa make-upu.

 

Skús sa radšej pohrať s highlighterom alebo s bronzerom, dokážu oveľa lepšie rozjasniť a zvýrazniť tvoju tvár.  

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieBeauty